«Snob Espresso Gastro bar»: Το νέο all day bar στην καρδιά της πόλης

Εγκαταστάθηκε πριν από δύο εβδομάδες στην – καλά κρυμμένη- καταπράσινη αυλή του νέου μπουτίκ ξενοδοχείου «Snob Athens» και ευελπιστεί να γίνει το νέο σημείο όπου θα δίνουμε τα ραντεβού μας για καφέ, ποτό και φαγητό στην πόλη.

«Snob Espresso Gastro bar»: Το νέο all day bar στην καρδιά της πόλης

Το εντυπωσιακό νεοκλασικό του 1850, στο οποίο στεγαζόταν ένα από τα πρώτα τυπογραφεία της χώρας, ανακαινίστηκε πλήρως και πλέον φιλοξενεί στους ορόφους του το κομψό μπουτίκ ξενοδοχείο «Snob Athens», ενώ στο εισόγειο με την καλά κρυμμένη αυλή βρίσκεται το ομώνυμο all day bar.

«Snob Espresso Gastro bar»: Το νέο all day bar στην καρδιά της πόλης - εικόνα 1

Ανοίγει από τις 8 το πρώι και μέχρι αργά το βράδυ σερβίρει καφέ, ποτό, brunch, lunch και dinner σε έναν εντυπωσιακό χώρο με χρωματιστά βελούδα και φλοράλ ταπετσαρίες, αλλά και με δυνατό ατού την καταπράσινη αυλή του. Το μενού της σύγχρονης, μεσογειακής κουζίνας του υπογράφει ο ταλαντούχος σεφ Γιώργος Καπερδάς και διαθέτει προτάσεις για όλη τη διάρκεια της μέρας. Ενδιαφέρον έχουν τόσο η λίστα κρασιών όσο και των κοκτέιλ, με διαλεκτές ετικέτες οίνου και signature συνταγές, για να συνοδεύσετε ιδανικά το γεύμα σας.

«Snob Espresso Gastro bar»: Το νέο all day bar στην καρδιά της πόλης - εικόνα 2

Αγίας Ειρήνης 17, Αθήνα | 2103242603

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.