Viva la Tequila στο Dos Hermanos

Το διάσημο μεξικάνικο εστιατόριο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τεκίλας με αυθεντικές margaritas.

Viva la Tequila στο Dos Hermanos

Σε λίγες ημέρες τραγουδάμε Happy Birthday στο αγαπημένο μεξικάνικο ποτό που συνοδεύει για χρόνια τα βράδια μας, ίσως και τις ημέρες. Στις 24 Ιουλίου γιορτάζουμε την International Tequila Day aka Παγκόσμια Ημέρα Τεκίλας. Από αυτή την ημέρα δε θα έλειπε το δημοφιλές μεξικάνικο εστιατόριο «Dos Hermanos», το οποίο θα χαρίσει στην βασίλισσα του Μεξικού την ημέρα που της αξίζει με πολύ διάθεση, χρώμα και άρωμα τεκίλας.

Viva la Tequila στο Dos Hermanos - εικόνα 1

Την τιμητική του θα έχει το πιο δροσερό κοκτέιλ του καλοκαιριού με βάση την τεκίλα, οι πασίγνωστες και original margaritas. Φτιαγμένες αποκλειστικά με την Premium Tequila Don Julio, το εκρηκτικό ποτό με την δυνατή γεύση και το μεθυστικό του άρωμα, θα διατεθεί σε μια μεγάλη και εξωτική ποικιλία γεύσεων όπως μάνγκο, φρούτα του πάθους, φραγκόσυκο, ανανά, καρπούζι, πεπόνι, ροδάκινο κ.α. Λόγω της ημέρας φυσικά, θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις την αγαπημένη σου γεύση margarita και να την απολαύσεις με την γιορτινή τιμή της που κυμαίνεται στα 6€. Φυσικά, μιας που βρίσκεσαι στο Dos Hermanos θα έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις και την πεντανόστιμη μεξικάνικη κουζίνα του που συνδυάζεται απόλυτα με τις παγωμένες margaritas.

Viva la Tequila στο Dos Hermanos - εικόνα 2

Αν θέλεις να ζήσεις στο μέγιστο την εμπειρία της Tequila Day παρέα με τους φίλους σου, τότε υπάρχει ο ιδανικός διαγωνισμός για εσένα «Fiesta de Tequila». Ένας τυχερός (προϋπόθεση να είναι άνω των 18 ετών), θα κερδίσει ένα πλήρες γεύμα μεξικάνικης βραδιάς και margaritas για τέσσερα άτομα, για να γιορτάσει την μέρα σαν βέρος Μεξικάνος. Viva la Tequila!

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό και για να λάβεις συμμετοχή εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.