Tiki Athens: All-day εξόρμηση στο εξωτικό Κουκάκι

Κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης, στη γοητευτική γειτονιά του Κουκακίου, το αυθεντικό tiki μπαρ της πόλης είναι μια ανάσα δροσιάς στους πιο καυτούς μήνες του καλοκαιριού.

Tiki Athens: All-day εξόρμηση στο εξωτικό Κουκάκι

Κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης, στη γοητευτική γειτονιά του Κουκακίου, το αυθεντικό tiki μπαρ της πόλης είναι μια ανάσα δροσιάς στους πιο καυτούς μήνες του καλοκαιριού.

Tiki Athens: All-day εξόρμηση στο εξωτικό Κουκάκι - εικόνα 1

Με λεοπάρ καθίσματα, ψάθες και εξωτικά φυτά, σανίδες του σερφ και ρετρό αισθητική του ‘50 και του ‘60, μόνο η άμμος που κολλάει στα πόδια λείπει για να «ταξιδέψεις» σε κάποια παραλία της Καραϊβικής.

Tiki Athens: All-day εξόρμηση στο εξωτικό Κουκάκι - εικόνα 2

Σε αυτή την εμπειρία έρχεται να προστεθεί η καθαρόαιμη tiki φιλοσοφία της μπάρας, με τον Γιάννη Πέτρο Πετρή να χτυπά στο σέικερ φρέσκα τροπικά φρούτα, αλλά και η all-day κουζίνα του με επιρροές από την πολυνησιακή κουλτούρα.

Tiki Athens: All-day εξόρμηση στο εξωτικό Κουκάκι - εικόνα 3

Πριν και μετά τη βόλτα στο Μουσείο της Ακρόπολης και στην περαντζάδα στον πεζόδρομο της Μακρυγιάννη, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, κάνετε στάση στην εξωτική γωνιά του «Tiki» για καφέ, δυναμωτικό πρωινό και brunch, νόστιμο fingerfood, χειροποίητα spring rolls, λαχταριστά μπέργκερ και τάκος, δροσερές σαλάτες και χειροποίητες πίτσες.

Tiki Athens: All-day εξόρμηση στο εξωτικό Κουκάκι - εικόνα 4

Όλα αυτά συνδυάζονται άψογα με τα εξωτικά, καλοκαιρινά κοκτέιλ που έχει επιμεληθεί η έμπειρη ομάδα του «Tiki» με γενναίες δόσεις ρουμιού και φρέσκα, τροπικά φρούτα από διάφορες γωνιές του κόσμου.

Περισσότερες πληροφορίες

Tiki Bar Αthens

Φαλήρου 15, Κουκάκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.