Ένα αναπάντεχο pop up bar έρχεται για να δώσει χρώμα και γεύση στο καλοκαίρι στην πόλη

Η ταράτσα του Mavili Beach μετατρέπεται σε Pop Up METAXA Bar και σερβίρει τα πιο δροσερά απεριτίφ του καλοκαιριού.

Ένα αναπάντεχο pop up bar έρχεται για να δώσει χρώμα και γεύση στο καλοκαίρι στην πόλη

Το ΜΕΤΑΧΑ, το αυθεντικό ελληνικό ποτό με το κεχριμπαρένιο χρώμα, το μεθυστικό άρωμα και την δροσιστική γεύση, μας καλεί να περάσουμε τα δειλινά μας στην καρδιά της Αθήνας απολαμβάνοντας τα πολύχρωμα ηλιοβασιλέματα και να ζήσουμε ένα καλοκαίρι αναπάντεχο, όπως κι εκείνο.

Στην πολύβουη πλατεία Μαβίλη πάνω στην λεωφόρο της Βασιλίσσης Σοφίας, στο 7ο όροφο του ξενοδοχείου Αλέξανδρος, ξεπροβάλλει μια θαλασσινή όαση με αιγαιοπελαγίτικα χαρακτηριστικά, μια κρυφή παραλία στο κέντρο της Αθήνας. Αυτή η παραλία με την μίνι αμμουδιά και τα πράσινα νερά θα φιλοξενήσει στον χώρο της και ειδικότερα στην ταράτσα της το Pop Up METAXA Bar. Η ευρύχωρη ταράτσα του Mavili Βeach θα μετατραπεί για έναν ολόκληρο μήνα σε Pop Up METAXA Bar, σερβίροντας ξεχωριστά δροσιστικά απεριτίφ με γεύση Ελλάδας.

Ένα αναπάντεχο pop up bar έρχεται για να δώσει χρώμα και γεύση στο καλοκαίρι στην πόλη - εικόνα 1

Τρία νέα απεριτίφ με ελληνικά χαρακτηριστικά μας περιμένουμε να τα απολαύσουμε σε συνδυασμό με την όμορφη θέα, όλα δημιουργίες του Άρη Χατζηαντωνίου, ΜΕΤΑΧΑ International Brand Ambassador. Επιπλέον και τα τρία καινούρια απεριτίφ έχουν ως βάση τους το ΜΕΤΑΧΑ είτε των 5, είτε των 7 είτε των 12 Αστέρων.

Από τις 15 Ιουλίου και για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες, θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το Pop Up METAXA Bar, να απολαύσουμε τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος και να δώσουμε στο καλοκαίρι μας έναν πιο αναπάντεχο χαρακτήρα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.