«Enjoy a little Mexico» με τη νέα Coronita

Πήγαμε στον τελευταίο σταθμό του πρωτότυπου Summer Tour της Coronita και ζήσαμε την απόλυτη Mexican εμπειρία, με καλοκαιρινή διάθεση, εξωτικές γεύσεις και θέα στην θάλασσα.

«Enjoy a little Mexico» με τη νέα Coronita

Μπορεί η θέα στα ιστοπλοϊκά στο Πασαλιμάνι να μας θύμιζε που βρισκόμαστε, αλλά όλη η ατμόσφαιρα στο μπαρ «Moby» του Πειραιά, το Σάββατο 10 Ιουλίου, μας μετέφερε στην καρδιά του Μεξικού! Η Coronita σε συνεργασία με το Barro Negro ζωντάνεψε το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό σε ένα από τα πιο hot bar της Αττικής προσφέροντας στους καλεσμένους της την αυθεντική Mexican Urban εμπειρία. Ο τελευταίος σταθμός του καλοκαιρινού tour του Coronita Van ήταν πραγματικά απογειωτικός!

«Enjoy a little Mexico» με τη νέα Coronita - εικόνα 1

Επίκεντρο της πρωτότυπης Μεξικάνικης fiesta που ζήσαμε ήταν βέβαια η αγαπημένη γεύση της Corona, η οποία βγαίνει τώρα και σε μικρότερη φιάλη! Την πρωτότυπη εμφάνιση της Coronita συνόδευσαν ταιριαστές μεξικάνικες γεύσεις, όπως τραγανά nachos και λαχταριστά, original Mexican tacos, πιάτα statement της Μεξικάνικης κουζίνας, που μέσα στο τροπικό καλοκαιρινό σκηνικό έμοιαζαν βγαλμένα από αυθεντικό κάλεσμα σε λατινοαμερικάνικη hasienda.

«Enjoy a little Mexico» με τη νέα Coronita - εικόνα 2

Σε κάθε γωνιά του μπαρ υπήρχαν παρέες και ζευγάρια που απολάμβαναν τα Coronita Buckets με τα tacos τους, συζητούσαν, γελούσαν και έβγαζαν φωτογραφίες μπροστά από το χαρακτηριστικό van της Coronita, εκεί όπου δημιουργούνταν όλη η μαγεία και ξεχείλιζαν μεθυστικά αρώματα.

«Enjoy a little Mexico» με τη νέα Coronita - εικόνα 3

Η παρεΐστικη ατμόσφαιρα, η οποία λόγω της καραντίνας είχε εκλείψει πολύ, χαρακτήριζε όλο το concept της βραδιάς. Για να αναπληρωθεί ο χαμένος χρόνος λοιπόν στον κατάλογο υπήρχαν ιδέες με food and drink to share ώστε η οικεία και δροσιστική γεύση της Coronita να κάνει τον γύρο της στο τραπέζι και να χαρίσει όμορφες και αξέχαστες στιγμές με πολύ γέλιο.

«Enjoy a little Mexico» με τη νέα Coronita - εικόνα 4

Οι μπίρες κατέφθαναν μέσα στα δικά τους Coronita Buckets με άφθονο πάγο, ώστε να διατηρηθεί η δροσιά και η ιδιαίτερη γεύση τους. Εμείς τις απολαύσαμε με την φέτα lime που βρισκόταν στην κορυφή και προσέδιδε μια ξεχωριστή, γλυκόπικρη γεύση, η οποία νοητά μας ταξίδεψε μέχρι το Μεξικό!

Highlight της βραδιάς ήταν επίσης οι original Margaritas, με την υπογραφή των Mexicanos original του Barro Negrο, μια ιδιαίτερη πινελιά μέσα στην Μεξικάνικη δίνη της νύχτας.

«Enjoy a little Mexico» με τη νέα Coronita - εικόνα 5

Το moto της βραδιάς «Enjoy a little Mexico» αντικατόπτριζε εν τέλει ακριβώς αυτό που υποσχόταν, μια διασκεδαστική, χαλαρή βραδιά που μας μετέφερε για λίγο στις γεύσεις και τα αρώματα του Μεξικού με την συντροφιά των αγαπημένων μας φίλων. Καθώς η βραδιά τελειώνε, δώσαμε την υπόσχεση να απολαύσουμε πολλά ακόμη τέτοια μεξιάνικα ταξίδια τα φετινά βράδια του καλοκαιριού παρέα με τους φίλους μας και την Coronita, στα μπαρ της πόλης και των νησιών ή στις βεράντες μας. Θα τη βρούμε σε ψαγμένα bar και στα My Market!

«Enjoy a little Mexico» με τη νέα Coronita - εικόνα 6

«Enjoy a little Mexico» με τη νέα Coronita - εικόνα 7

«Enjoy a little Mexico» με τη νέα Coronita - εικόνα 8

«Enjoy a little Mexico» με τη νέα Coronita - εικόνα 9

«Enjoy a little Mexico» με τη νέα Coronita - εικόνα 10

«Enjoy a little Mexico» με τη νέα Coronita - εικόνα 11

«Enjoy a little Mexico» με τη νέα Coronita - εικόνα 12

«Enjoy a little Mexico» με τη νέα Coronita - εικόνα 13

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.