Noah: Τροπικός παράδεισος στο Πάρκο Ελευθερίας

Το απόλυτο χιτ της προηγούμενης σεζόν επιστρέφει δριμύτερο, προσφέροντας στον παραδεισένιο κήπο του μια καλοκαιρινή όαση στο κέντρο της Αθήνας.

Noah: Τροπικός παράδεισος στο Πάρκο Ελευθερίας

Το απόλυτο χιτ της προηγούμενης σεζόν επιστρέφει δριμύτερο, προσφέροντας στον παραδεισένιο κήπο του μια καλοκαιρινή όαση στο κέντρο της Αθήνας.

Noah: Τροπικός παράδεισος στο Πάρκο Ελευθερίας - εικόνα 1

Με τραπεζάκια μόνο έξω, ατμόσφαιρα βγαλμένη από Λατινική Αμερική κι ένα σιντριβάνι-έμβλημα (ίσως το πιο φωτογραφημένο spot των περσινών timeline μας) να μας υποδέχεται στην είσοδο, το μποέμ σκηνικό του "Noah" γίνεται καθημερινά σκηνικό καλοκαιρινών διακοπών, μόλις δυο βήματα από το μετρό του Μεγάρου Μουσικής, με το αβίαστο party mood να διαχέεται στο χώρο, είτε τα ηχεία του είναι σβηστά είτε αναμμένα, όπως θα είναι πολύ σύντομα.

Noah: Τροπικός παράδεισος στο Πάρκο Ελευθερίας - εικόνα 2

Για το φετινό καλοκαίρι, πάντως, το "Noah" γίνεται… πιο "Noah" από ποτέ, αφού η αίσθηση κιβωτού που μας προσφέρει ενισχύεται χάρη στο γεμάτο προσωπικότητα φαγητό του που αποκτά κεντρικότερο ρόλο.

Noah: Τροπικός παράδεισος στο Πάρκο Ελευθερίας - εικόνα 3

Η κουζίνα ανεβάζει στροφές για να υποδεχτεί τη σεφ Ελένη Σαράντη (γνωστή μας από τη βεράντα του "The Zillers"), η οποία καταφθάνει στον κήπο για να αναβαθμίσει τη γευστική εμπειρία, τονίζοντας τον έθνικ χαρακτήρα του μενού.

Noah: Τροπικός παράδεισος στο Πάρκο Ελευθερίας - εικόνα 4

Πιάτα όπως το καρπάτσιο από την ψαριά της ημέρας, τα χειροποίητα τορτελόνι γαρίδας με πράσινο κάρι και καλοκαιρινά λαχανικά ή το κουνουπίδι τεμπούρα με φιστικοβούτυρο και φύτρες δείχνουν το ελαφρύ άγγιγμα της σεφ, ενώ προτάσεις σαν τα χοιρινά ribs με ponzu βερίκοκου και αρωματική σος γιαουρτιού και το μοσχαρίσιο teres major με criolla κόκκινης πιπεριάς και τσακιστές πατάτες, έρχονται να καλύψουν και τις πιο πληθωρικές ορέξεις, προσφέροντας σε όλους μια γεύση του τι σημαίνει… "Noah" legendary life.

Noah: Τροπικός παράδεισος στο Πάρκο Ελευθερίας - εικόνα 5

Τέλος, το καθημερινό brunch στον κήπο είναι μια γευστική εμπειρία από μόνο του, με αναζωογονητικά super bowls, χορταστικά αυγομαγειρέματα και κολασμένα γλυκά.

Περισσότερες πληροφορίες

Noah

Πάρκο Ελευθερίας (Μετρό Μέγαρο Μουσικής)
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.