Noah: Τροπικός παράδεισος στο Πάρκο Ελευθερίας

Το απόλυτο χιτ της προηγούμενης σεζόν επιστρέφει δριμύτερο, προσφέροντας στον παραδεισένιο κήπο του μια καλοκαιρινή όαση στο κέντρο της Αθήνας.

Noah: Τροπικός παράδεισος στο Πάρκο Ελευθερίας

Το απόλυτο χιτ της προηγούμενης σεζόν επιστρέφει δριμύτερο, προσφέροντας στον παραδεισένιο κήπο του μια καλοκαιρινή όαση στο κέντρο της Αθήνας.

Noah: Τροπικός παράδεισος στο Πάρκο Ελευθερίας - εικόνα 1

Με τραπεζάκια μόνο έξω, ατμόσφαιρα βγαλμένη από Λατινική Αμερική κι ένα σιντριβάνι-έμβλημα (ίσως το πιο φωτογραφημένο spot των περσινών timeline μας) να μας υποδέχεται στην είσοδο, το μποέμ σκηνικό του "Noah" γίνεται καθημερινά σκηνικό καλοκαιρινών διακοπών, μόλις δυο βήματα από το μετρό του Μεγάρου Μουσικής, με το αβίαστο party mood να διαχέεται στο χώρο, είτε τα ηχεία του είναι σβηστά είτε αναμμένα, όπως θα είναι πολύ σύντομα.

Noah: Τροπικός παράδεισος στο Πάρκο Ελευθερίας - εικόνα 2

Για το φετινό καλοκαίρι, πάντως, το "Noah" γίνεται… πιο "Noah" από ποτέ, αφού η αίσθηση κιβωτού που μας προσφέρει ενισχύεται χάρη στο γεμάτο προσωπικότητα φαγητό του που αποκτά κεντρικότερο ρόλο.

Noah: Τροπικός παράδεισος στο Πάρκο Ελευθερίας - εικόνα 3

Η κουζίνα ανεβάζει στροφές για να υποδεχτεί τη σεφ Ελένη Σαράντη (γνωστή μας από τη βεράντα του "The Zillers"), η οποία καταφθάνει στον κήπο για να αναβαθμίσει τη γευστική εμπειρία, τονίζοντας τον έθνικ χαρακτήρα του μενού.

Noah: Τροπικός παράδεισος στο Πάρκο Ελευθερίας - εικόνα 4

Πιάτα όπως το καρπάτσιο από την ψαριά της ημέρας, τα χειροποίητα τορτελόνι γαρίδας με πράσινο κάρι και καλοκαιρινά λαχανικά ή το κουνουπίδι τεμπούρα με φιστικοβούτυρο και φύτρες δείχνουν το ελαφρύ άγγιγμα της σεφ, ενώ προτάσεις σαν τα χοιρινά ribs με ponzu βερίκοκου και αρωματική σος γιαουρτιού και το μοσχαρίσιο teres major με criolla κόκκινης πιπεριάς και τσακιστές πατάτες, έρχονται να καλύψουν και τις πιο πληθωρικές ορέξεις, προσφέροντας σε όλους μια γεύση του τι σημαίνει… "Noah" legendary life.

Noah: Τροπικός παράδεισος στο Πάρκο Ελευθερίας - εικόνα 5

Τέλος, το καθημερινό brunch στον κήπο είναι μια γευστική εμπειρία από μόνο του, με αναζωογονητικά super bowls, χορταστικά αυγομαγειρέματα και κολασμένα γλυκά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Μπορεί ένα μπαρ να έχει αστέρι Michelin;

Spoiler: Ναι, και το μιλανέζικο Moebius είναι μια τέτοια περίπτωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
14/11/2024

Κορυφαίοι καλλιτέχνες από τη διεθνή ηλεκτρονική σκηνή στο "Bótoxe Athens"

Οι λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν sets και συνεργασίες από Second Story, Deerisland και Bun Xapa.

Πώς πετυχαίνουμε (και απολαμβάνουμε) το τέλειο Aperol Spritz;

Μία κουβέντα με τον Campari Academy Coordinator, Κωνσταντίνο Τσάτσο, σχετικά με το πορτοκαλί ποτό που κατακτά τον κόσμο της απόλαυσης.

Στο Proveleggios θα πας και για να πιεις

Η bar manager του Nolanverse, Πόπη Σεβαστού, κρατά σε σταθερή φόρμα την μπάρα του δημοφιλούς σποτ στον Κεραμεικό, δίνοντας έξτρα αφορμές επίσκεψης.

Οι "Two Schmucks" από την Βαρκελώνη είναι οι 'Cocktail Curators' της εβδομάδας στο "Bungalow 7"

Το σημαντικό καταλανικό σποτ καταλαμβάνει την μπάρα του δημοφιλούς bar restaurant της Αθηναϊκής Ριβιέρας, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου.

Φυσικά και πίνουμε Aperol Spritz. Αλλά τι τρώμε με αυτό;

Ένας οδηγός μεγιστοποίησης της απόλαυσης για το πιο δημοφιλές απεριτίβο της εποχής μας, μαζί με φαγητό.

The Great Tuesday Club: "Avra" και "Noel" στήνουν το απόλυτο guest της Athens Bar Week

Τρεις ήπειροι, επτά bartenders της Four Seasons και μία μοναδική βραδιά.