Το απόλυτο χιτ της προηγούμενης σεζόν επιστρέφει δριμύτερο, προσφέροντας στον παραδεισένιο κήπο του μια καλοκαιρινή όαση στο κέντρο της Αθήνας.
Με τραπεζάκια μόνο έξω, ατμόσφαιρα βγαλμένη από Λατινική Αμερική κι ένα σιντριβάνι-έμβλημα (ίσως το πιο φωτογραφημένο spot των περσινών timeline μας) να μας υποδέχεται στην είσοδο, το μποέμ σκηνικό του "Noah" γίνεται καθημερινά σκηνικό καλοκαιρινών διακοπών, μόλις δυο βήματα από το μετρό του Μεγάρου Μουσικής, με το αβίαστο party mood να διαχέεται στο χώρο, είτε τα ηχεία του είναι σβηστά είτε αναμμένα, όπως θα είναι πολύ σύντομα.
Για το φετινό καλοκαίρι, πάντως, το "Noah" γίνεται… πιο "Noah" από ποτέ, αφού η αίσθηση κιβωτού που μας προσφέρει ενισχύεται χάρη στο γεμάτο προσωπικότητα φαγητό του που αποκτά κεντρικότερο ρόλο.
Η κουζίνα ανεβάζει στροφές για να υποδεχτεί τη σεφ Ελένη Σαράντη (γνωστή μας από τη βεράντα του "The Zillers"), η οποία καταφθάνει στον κήπο για να αναβαθμίσει τη γευστική εμπειρία, τονίζοντας τον έθνικ χαρακτήρα του μενού.
Πιάτα όπως το καρπάτσιο από την ψαριά της ημέρας, τα χειροποίητα τορτελόνι γαρίδας με πράσινο κάρι και καλοκαιρινά λαχανικά ή το κουνουπίδι τεμπούρα με φιστικοβούτυρο και φύτρες δείχνουν το ελαφρύ άγγιγμα της σεφ, ενώ προτάσεις σαν τα χοιρινά ribs με ponzu βερίκοκου και αρωματική σος γιαουρτιού και το μοσχαρίσιο teres major με criolla κόκκινης πιπεριάς και τσακιστές πατάτες, έρχονται να καλύψουν και τις πιο πληθωρικές ορέξεις, προσφέροντας σε όλους μια γεύση του τι σημαίνει… "Noah" legendary life.
Τέλος, το καθημερινό brunch στον κήπο είναι μια γευστική εμπειρία από μόνο του, με αναζωογονητικά super bowls, χορταστικά αυγομαγειρέματα και κολασμένα γλυκά.