Διασχίζοντας την εμβληματική πύλη του «Hide & Seek» αφήνεις πίσω σου τη φασαρία της πόλης και είναι σαν να φεύγεις κατευθείαν ταξίδι στην εξοχή. Στον καταπράσινο κήπο του μπορείς να αποδράσεις και να χαλαρώσεις ανάμεσα στους ψηλούς φοίνικες, τις καστανιές και τις ακακίες, πίνοντας ένα κοκτέιλ ή γευματίζοντας μετά τη δουλειά.
Ο εξαιρετικός σεφ Γιάννης Λιόκας έχει σχεδιάσει ένα new wave μενού με comfort πιάτα εμπνευσμένα από τη μεσογειακή και ευρωπαϊκή κουζίνα. Στο μενού θα βρείτε να φιγουράρουν καλοκαιρινά πιάτα, όπως το δροσερό καρπάτσιο από μυλοκόπι, με γαλάκτωμα από αβγά χρυσής ρέγγας, piment d’Espelette με καπνιστό χέλι, νεροκάρδαμο, φρέσκα μυρωδικά και γαλάκτωμα με γλυκό σκόρδο, αλλά και το άριστης τεχνικής, αυθεντικό ριζότο με σαφράν, καραβίδες και σάλτσα από το ζωμό τους. Όσο για τους meat lovers, σίγουρα στα must συγκαταλέγεται το απολαυστικό hanger steaek από Black Angus. Το brunch, τέλος, σερβίρεται στον κήπο του «Hide & Seek» από το πρωί μέχρι και τις 6 μ.μ. και περιλαμβάνει λαχταριστά πιάτα, όπως αβγά benedict, ζυμαρικά, αλλά και χορταστικά μπέργκερ.
Σε εξίσου καλοκαιρινούς και γευστικούς ρυθμούς κινείται και η μπάρα, με τον έμπειρο Λυκούργο Χριστοθανόπουλο και την ομάδα του να ετοιμάζουν κοκτέιλ που ενθουσιάζουν τον ουρανίσκο και ταιριάζουν απόλυτα με τις γευστικές προτάσεις του μενού για εμπνευσμένα food pairings. Στα must προς δοκιμή το A&B The Return, με τζιν μαγειρεμένο με blueberries, τζίντζερ και cordial πράσινου μήλου, αλλά και η Invisible Colada με ρούμι μαγειρεμένο με ανανά, καρύδα, καρπούς τόνκα και εσπεριδοειδή, ενώ το πιο ιδιαίτερο κοκτέιλ του καταλόγου είναι το T-Umami με τεκίλα αρωματισμένη με καπνιστή παπάγια, καπνιστό μπέικον και εσπεριδοειδή.