Οι Τρίτες στον «Gigifioggo» είναι αφιερωμένες στην τέχνη των μοριακών κοκτέιλ και των ιδιαίτερων μίξεων, για αυτό κάθε Τρίτη μέχρι και τις 13 Ιουλίου, πίσω από την μπάρα του θα βρίσκεται ο molecular mixologist Άρης Χατζηαντωνίου (γνώριμος από το Momix).
Κάθε εβδομάδα θα μας προτείνει διαφορετική λίστα κοκτέιλ με καλοκαιρινές γεύσεις και δροσιστικά long drinks με εφαρμογές της μοριακής, ενώ θα παραμένει σταθερά στη λίστα η επιλογή των table service bubbles. Πρόκειται για σφαιροποιημένα σφηνάκια, σερβιρισμένα σε κοχύλια, που σκάνε στο στόμα αφήνοντας εναλλασσόμενη σειρά επιγεύσεων και υφών.
Για να πάρετε μία γεύση, την περασμένη Τρίτη σέρβιραν σφηνάκια με σφαιροποιημένο λικέρ amaretto με sauce framboise, ενισχυμένο με παλαιωμένο ρούμι και έλαια εσπεριδοειδών, γαρνιρισμένο με χώμα καραμελωμένης λευκής σοκολάτας (!). Τα σφηνάκια συνδυάστηκαν άψογα με ένα ιδιαίτερο rum sour, χτυπημένο με ελβετική μαρέγκα και ψεκασμένο με porto και bitters μαύρου καρυδιού.
Με το «Momix» να παραμένει προσωρινά κλειστό, όσοι έχετε επιθυμήσει τις ιδιαίτερες μίξεις του Άρη Χατζηαντωνίου, αλλά και όσοι δεν έχετε δοκιμάσει μοριακά κοκτέιλ, σπεύσατε να τα γευτείτε στον Τζιτζιφιόγκο!