Τις Τρίτες ο «Gigifioggos» σερβίρει κοκτέιλ μέσα σε… κοχύλια!

Ο μάστερ των μοριακών κοκτέιλ, Άρης Χατζηαντωνίου (Momix), θα βρίσκεται πίσω από την μπάρα του αγαπημένου wine bar του Περιστερίου, για να μας σερβίρει καλοκαιρινά long drinks με εφαρμογές μοριακής.

Τις Τρίτες ο «Gigifioggos» σερβίρει κοκτέιλ μέσα σε… κοχύλια!

Οι Τρίτες στον «Gigifioggo» είναι αφιερωμένες στην τέχνη των μοριακών κοκτέιλ και των ιδιαίτερων μίξεων, για αυτό κάθε Τρίτη μέχρι και τις 13 Ιουλίου, πίσω από την μπάρα του θα βρίσκεται ο molecular mixologist Άρης Χατζηαντωνίου (γνώριμος από το Momix).

Κάθε εβδομάδα θα μας προτείνει διαφορετική λίστα κοκτέιλ με καλοκαιρινές γεύσεις και δροσιστικά long drinks με εφαρμογές της μοριακής, ενώ θα παραμένει σταθερά στη λίστα η επιλογή των table service bubbles. Πρόκειται για σφαιροποιημένα σφηνάκια, σερβιρισμένα σε κοχύλια, που σκάνε στο στόμα αφήνοντας εναλλασσόμενη σειρά επιγεύσεων και υφών.

Τις Τρίτες ο «Gigifioggos» σερβίρει κοκτέιλ μέσα σε… κοχύλια! - εικόνα 1

Για να πάρετε μία γεύση, την περασμένη Τρίτη σέρβιραν σφηνάκια με σφαιροποιημένο λικέρ amaretto με sauce framboise, ενισχυμένο με παλαιωμένο ρούμι και έλαια εσπεριδοειδών, γαρνιρισμένο με χώμα καραμελωμένης λευκής σοκολάτας (!). Τα σφηνάκια συνδυάστηκαν άψογα με ένα ιδιαίτερο rum sour, χτυπημένο με ελβετική μαρέγκα και ψεκασμένο με porto και bitters μαύρου καρυδιού.

Με το «Momix» να παραμένει προσωρινά κλειστό, όσοι έχετε επιθυμήσει τις ιδιαίτερες μίξεις του Άρη Χατζηαντωνίου, αλλά και όσοι δεν έχετε δοκιμάσει μοριακά κοκτέιλ, σπεύσατε να τα γευτείτε στον Τζιτζιφιόγκο!

Περισσότερες πληροφορίες

Gigifioggos

Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Μπορεί ένα μπαρ να έχει αστέρι Michelin;

Spoiler: Ναι, και το μιλανέζικο Moebius είναι μια τέτοια περίπτωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
14/11/2024

Κορυφαίοι καλλιτέχνες από τη διεθνή ηλεκτρονική σκηνή στο "Bótoxe Athens"

Οι λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν sets και συνεργασίες από Second Story, Deerisland και Bun Xapa.

Πώς πετυχαίνουμε (και απολαμβάνουμε) το τέλειο Aperol Spritz;

Μία κουβέντα με τον Campari Academy Coordinator, Κωνσταντίνο Τσάτσο, σχετικά με το πορτοκαλί ποτό που κατακτά τον κόσμο της απόλαυσης.

Στο Proveleggios θα πας και για να πιεις

Η bar manager του Nolanverse, Πόπη Σεβαστού, κρατά σε σταθερή φόρμα την μπάρα του δημοφιλούς σποτ στον Κεραμεικό, δίνοντας έξτρα αφορμές επίσκεψης.

Οι "Two Schmucks" από την Βαρκελώνη είναι οι 'Cocktail Curators' της εβδομάδας στο "Bungalow 7"

Το σημαντικό καταλανικό σποτ καταλαμβάνει την μπάρα του δημοφιλούς bar restaurant της Αθηναϊκής Ριβιέρας, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου.

Φυσικά και πίνουμε Aperol Spritz. Αλλά τι τρώμε με αυτό;

Ένας οδηγός μεγιστοποίησης της απόλαυσης για το πιο δημοφιλές απεριτίβο της εποχής μας, μαζί με φαγητό.

The Great Tuesday Club: "Avra" και "Noel" στήνουν το απόλυτο guest της Athens Bar Week

Τρεις ήπειροι, επτά bartenders της Four Seasons και μία μοναδική βραδιά.