Φρεσκαρισμένη λίστα στο «Medellin» του Χαλανδρίου

Πρωτότυπες τοιχογραφίες εμπνευσμένες από τη μεξικάνικη κουλτούρα και signature cocktails που βασίζονται στην τεκίλα, το ρούμι και το μεσκάλ, φέρνουν τη Λατινική Αμερική στην Αθήνα.

Φρεσκαρισμένη λίστα στο «Medellin» του Χαλανδρίου

Λατινοαμερικανικό αέρα φέρνει στο καλοκαίρι μας το «Medellin», το all day bar που στόλισε την πλατεία Χαλανδρίου με το ατίθασο ταμπεραμέντο του ήδη από την προηγούμενη σεζόν, και τώρα ανεβάζει ταχύτητες για την καινούρια, με φρεσκαρισμένη λίστα κι ανανεωμένο προφίλ.

Με τις εξωτικές τοιχογραφίες και τον δροσερό του διάκοσμο να μας υποδέχονται από νωρίς για καφέ και σνακς, το «Medellin» βγάζει την πραγματική του ταυτότητα όταν ο ήλιος πέφτει και ο ατμοσφαιρικός του φωτισμός το ντύνει σε μια αύρα φιλμ νουάρ. Σπάνια ιαπωνικά ουίσκι, συλλεκτικά ρούμια και μια προσεγμένη λίστα από τεκίλες και μεζκάλ συνθέτουν την εκλεκτική του κάβα, θέτοντας τον τόνο και στην ευφάνταστη cocktail list, που ισορροπεί ανάμεσα σε δροσερές tiki προτάσεις, αλλά και στιβαρές δημιουργίες που εντυπωσιάζουν με την τόλμη και την πρωτοτυπία τους.

Εκεί βρίσκουμε προτάσεις όπως το αρωματικό και γεμάτο χαρακτήρα Una Perla de Medellin, με παλαιωμένο κολομβιανό ρούμι, κόκκινο βερμούτ, cordial παντζαριού και bitters σοκολάτας, αλλά και το καλοκαιρινό Hasta Manana, με λευκή τεκίλα, πουρέ cranberry, mango soda και lime. Κι αν όλα αυτά.. σας άνοιξαν την όρεξη, μην αντισταθείτε στις λαχταριστές και μυρωδάτες πίτσες που ξεφουρνίζει το «Medellin», με την Margherita του να ξεχωρίζει για την λιτή της απλότητα, αλλά κι εκείνη με προσούτο και τρούφα να γεμίζει την ατμόσφαιρα ακαταμάχητα αρώματα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.