Αυτήν την Κυριακή… χορεύουμε στο μπαλκόνι!

Το Aperol μας αγκαλιάζει με τον joyful χαρακτήρα του μέσα από ένα livestream party, με τους Alcatrash και τη συναρπαστική γεύση του Aperol Spritz να μας ξεσηκώνουν.

Αυτήν την Κυριακή… χορεύουμε στο μπαλκόνι!

Ο ήλιος φορά τα πιο λαμπερά του, η μέρα αρχίζει να απλώνεται για όλο και περισσότερες ώρες, οι γλάστρες γεμίζουν τη βεράντα μας με χρώματα, κι η άνοιξη κάνει όλο και πιο εμφατική την παρουσία της όχι μόνο στο ημερολόγιο, αλλά κι εκεί έξω. Κι εκτός από τη λάμψη και την ομορφιά της, φέρνει μαζί και τη χαρά μιας από τις πιο απολαυστικές σεζόν του χρόνου: τη σεζόν του Aperol Spritz!

Mε το λαμπερό πορτοκαλί χρώμα να εκπέμπει τον ενθουσιασμό που προκαλούν στον ουρανίσκο η γεμάτες φρεσκάδα νότες εσπεριδοειδών, η απολαυστική επίγευση του αγαπημένου ιταλικού aperitivo Aperol απογειώνεται από μια δόση ξηρού αφρώδους οίνου Cinzano Pro-Spritz, σε top up με τις γαργαλιστικές μπουρμπουλήθρες ενός δροσιστικού Schweppes Soda. Βάλτε δίπλα του λίγες σκορδάτες μαριναρισμένες ελίτσες με μυρωδικά, αλλά και μερικά τραγανά φετάκια από αρωματική φοκάτσια, σκεπασμένα με αϊολί, ρόκα και αεράτες φέτες προσούτο, κι έχετε έτοιμο ένα aperitivo party βγαλμένο απ’ ευθείας απ’ την ιταλική Ριβιέρα.

Ένα από τα πιο δημοφιλή ιταλικά απεριτίφ, με μόνο 11% περιεκτικότητα σε αλκοόλ, το Aperol έχει ιστορία που ξεκινά το 1919 στην Padova της Ιταλίας, με τη μυστική συνταγή του να παραμένει αναλλοίωτη από τότε μέχρι σήμερα. Εκχυλίσματα πορτοκαλιού, αρωματικών φυτών και βοτάνων σε αρμονική ισορροπία δίνουν στο Aperol το ξεχωριστό, πορτοκαλί του χρώμα και τη χαρακτηριστική γεύση του, με το Aperol Spritz να αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα ποτά της Ιταλίας: ένα δροσιστικό, μοντέρνο και γευστικό ποτό με 90ml Cinzano Pro-Spritz, 60ml Aperol, και 30ml Schweppes Soda, το Aperol Spritz έχει κατακτήσει τη θέση του και στις ελληνικές συνήθειες, προσθέτοντας ιδανικές δόσεις κοσμοπολίτικης ατμόσφαιρας στο μεσογειακό, easy going ταμπεραμέντο μας.

Αυτήν την Κυριακή… χορεύουμε στο μπαλκόνι! - εικόνα 1

Ένα γευστικό πάρτι μέσα σ’ ένα ποτήρι: αυτή είναι η ταυτότητα του Aperol Spriz κι αυτή τη χαρά του πάρτι φέρνει ακόμη πιο έντονη στην φετινή άνοιξη, μέσα από τις livestream ενέργειες «Aperol Spritz Together We Joy at The Balcony»: μια σειρά αφορμών να μεταμορφώσουμε το μπαλκόνι μας σε ένα σκηνικό γεμάτο μουσική, χρώμα και ένταση, μέσα από μοναδικά events που θα κάνουν top up στη χαρά, ξεσηκώνοντάς ακόμα και από την ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού μας!

Στο πρώτο «at the Balcony» event, οι Alcatrash φέρνουν την ενέργεια και το «Joy» του απόλυτου ποτού, για να δώσουν μια μοναδική livestream συναυλία την Κυριακή 28 Μαρτίου στις 18:30, ζωντανά από το κανάλι του Aperol στο YouTube. Η δημοφιλής μπάντα θα μας ξεσηκώσει απλώνοντας μουσικές και νότες χαράς στα μπαλκόνια μας, σε μια απόλυτη Aperol εμπειρία.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή των εκπλήξεων, αφού την Κυριακή 11 Απριλίου έρχεται το δεύτερο «at the Balcony» event με δυνατά DJ sets και stand-up comedy gigs, που όχι μόνο θα απογειώσουν τη διάθεσή μας, αλλά θα μας θυμίσουν ότι… Η χαρά είναι πορτοκαλί, κι έχει τον τρόπο να μας βρίσκει!

Stay tuned στα social media του Aperol για όλα τα νέα!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.