Γιορτάζουμε την "Ημέρα των Νεκρών" με σπέσιαλ Don Julio cocktails

51 μπαρ σε όλη την Ελλάδα μάς προσκαλούν στην μεγαλύτερη γιορτή της μεξικανικής κουλτούρας  και σερβίρουν σπέσιαλ κοκτέιλ με τεκίλα Don Julio.

Γιορτάζουμε την «Ημέρα των Νεκρών» με σπέσιαλ Don Julio cocktails

51 μπαρ σε όλη την Ελλάδα σάς προσκαλούν στην μεγαλύτερη γιορτή της μεξικανικής κουλτούρας και σας σερβίρουν σπέσιαλ κοκτέιλ με τεκίλα Don Julio. Για μια εβδομάδα, από αυτήν την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, μπορείτε να συμμετέχετε στον εορτασμό της "Day of the Dead Week" και να μυηθείτε στην μεξικανική παράδοση.

Η "Ημέρα των Νεκρών" ή "Dia de los Muertos" είναι η σπουδαιότερη μεξικανική γιορτή, αφού σύμφωνα με την παράδοση αποτελεί τη μέρα της παροδικής επιστροφής των νεκρών στη γη, για να γιορτάσουν με τους συγγενείς και τους αγαπημένους τους. Με την ιστορία της να ξεκινάει πριν από 3.500 χρόνια στην εποχή των Ατζέκων, η "Ημέρα των Νεκρών" έχει πλέον αναγνωριστεί από την UNESCO ως παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά και γιορτάζεται σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου με χρωματιστές νεκροκεφαλές, χαρακτηριστικά έντονα λουλούδια, τελετουργικά και φυσικά άφθονη τεκίλα.

Η τεκίλα Don Julio σε συνεργασία με 51 μπαρ σε όλη την Ελλάδα σάς προσφέρει για μια ολόκληρη εβδομάδα ένα ειδικό μενού με σπέσιαλ κοκτέιλ, όπως τη Tommy’s Margarita, την αυθεντική Paloma και το ιδιαίτερο White Negroni. Αναζητήστε το ειδικά σχεδιασμένο μενού στα συνεργαζόμενα μπαρ και με κάθε παραγγελία σάς περιμένει ένα δώρο έκπληξη.

Η λίστα με τα 51 μπαρ που συμμετέχουν στην "Day of the Dead Week":

Αττική: Amantes Amentes, Baratin, Barro Negro, Buena Vista, Coyoacan, Dos Hermanos, Garage, Garazaki, Juan Rodriguez, La Casa Azul, Las Palmas, Mi Vida, Monkey Bar, Mr Fox, Paloma, Paraiso Terrenal, Rockfellas , Zambri, Μαύρος Γάτος, Μπελ Ρέυ, Παλιάτσος
Βόλος: 40, Grappa, Lemon, Sanctus
Θεσσαλονίκη: Bad Habit, Banconar, Blue Cup, Chilai, Cottage, Dio Con Dio, El Buritto, Ensayar, Garden Of Sin, Mercado, Paraty & LOFT, The Prince , Αρχέγονο
Ηράκλειο: Dish bar
Ιωάννινα: Spitaki Cocktail Bar
Καλαμάτα: Platea
Λαμία: Degage
Λάρισα: Q
Ναύπλιο: Σοκάκι
Πάτρα: Bara, Big Ben, Distinto
Ρόδος: Μύγα
Χαλκίδα: Faros 10, Negro cocktail espresso bar, Οδός Ονείρων
Χανιά: Bristol Drink & Dine

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.