Γιορτάζουμε την "Ημέρα των Νεκρών" με σπέσιαλ Don Julio cocktails

51 μπαρ σε όλη την Ελλάδα μάς προσκαλούν στην μεγαλύτερη γιορτή της μεξικανικής κουλτούρας  και σερβίρουν σπέσιαλ κοκτέιλ με τεκίλα Don Julio.

Γιορτάζουμε την «Ημέρα των Νεκρών» με σπέσιαλ Don Julio cocktails

51 μπαρ σε όλη την Ελλάδα σάς προσκαλούν στην μεγαλύτερη γιορτή της μεξικανικής κουλτούρας και σας σερβίρουν σπέσιαλ κοκτέιλ με τεκίλα Don Julio. Για μια εβδομάδα, από αυτήν την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, μπορείτε να συμμετέχετε στον εορτασμό της "Day of the Dead Week" και να μυηθείτε στην μεξικανική παράδοση.

Η "Ημέρα των Νεκρών" ή "Dia de los Muertos" είναι η σπουδαιότερη μεξικανική γιορτή, αφού σύμφωνα με την παράδοση αποτελεί τη μέρα της παροδικής επιστροφής των νεκρών στη γη, για να γιορτάσουν με τους συγγενείς και τους αγαπημένους τους. Με την ιστορία της να ξεκινάει πριν από 3.500 χρόνια στην εποχή των Ατζέκων, η "Ημέρα των Νεκρών" έχει πλέον αναγνωριστεί από την UNESCO ως παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά και γιορτάζεται σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου με χρωματιστές νεκροκεφαλές, χαρακτηριστικά έντονα λουλούδια, τελετουργικά και φυσικά άφθονη τεκίλα.

Η τεκίλα Don Julio σε συνεργασία με 51 μπαρ σε όλη την Ελλάδα σάς προσφέρει για μια ολόκληρη εβδομάδα ένα ειδικό μενού με σπέσιαλ κοκτέιλ, όπως τη Tommy’s Margarita, την αυθεντική Paloma και το ιδιαίτερο White Negroni. Αναζητήστε το ειδικά σχεδιασμένο μενού στα συνεργαζόμενα μπαρ και με κάθε παραγγελία σάς περιμένει ένα δώρο έκπληξη.

Η λίστα με τα 51 μπαρ που συμμετέχουν στην "Day of the Dead Week":

Αττική: Amantes Amentes, Baratin, Barro Negro, Buena Vista, Coyoacan, Dos Hermanos, Garage, Garazaki, Juan Rodriguez, La Casa Azul, Las Palmas, Mi Vida, Monkey Bar, Mr Fox, Paloma, Paraiso Terrenal, Rockfellas , Zambri, Μαύρος Γάτος, Μπελ Ρέυ, Παλιάτσος
Βόλος: 40, Grappa, Lemon, Sanctus
Θεσσαλονίκη: Bad Habit, Banconar, Blue Cup, Chilai, Cottage, Dio Con Dio, El Buritto, Ensayar, Garden Of Sin, Mercado, Paraty & LOFT, The Prince , Αρχέγονο
Ηράκλειο: Dish bar
Ιωάννινα: Spitaki Cocktail Bar
Καλαμάτα: Platea
Λαμία: Degage
Λάρισα: Q
Ναύπλιο: Σοκάκι
Πάτρα: Bara, Big Ben, Distinto
Ρόδος: Μύγα
Χαλκίδα: Faros 10, Negro cocktail espresso bar, Οδός Ονείρων
Χανιά: Bristol Drink & Dine

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Μπορεί ένα μπαρ να έχει αστέρι Michelin;

Spoiler: Ναι, και το μιλανέζικο Moebius είναι μια τέτοια περίπτωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
14/11/2024

Κορυφαίοι καλλιτέχνες από τη διεθνή ηλεκτρονική σκηνή στο "Bótoxe Athens"

Οι λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν sets και συνεργασίες από Second Story, Deerisland και Bun Xapa.

Πώς πετυχαίνουμε (και απολαμβάνουμε) το τέλειο Aperol Spritz;

Μία κουβέντα με τον Campari Academy Coordinator, Κωνσταντίνο Τσάτσο, σχετικά με το πορτοκαλί ποτό που κατακτά τον κόσμο της απόλαυσης.

Στο Proveleggios θα πας και για να πιεις

Η bar manager του Nolanverse, Πόπη Σεβαστού, κρατά σε σταθερή φόρμα την μπάρα του δημοφιλούς σποτ στον Κεραμεικό, δίνοντας έξτρα αφορμές επίσκεψης.

Οι "Two Schmucks" από την Βαρκελώνη είναι οι 'Cocktail Curators' της εβδομάδας στο "Bungalow 7"

Το σημαντικό καταλανικό σποτ καταλαμβάνει την μπάρα του δημοφιλούς bar restaurant της Αθηναϊκής Ριβιέρας, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου.

Φυσικά και πίνουμε Aperol Spritz. Αλλά τι τρώμε με αυτό;

Ένας οδηγός μεγιστοποίησης της απόλαυσης για το πιο δημοφιλές απεριτίβο της εποχής μας, μαζί με φαγητό.

The Great Tuesday Club: "Avra" και "Noel" στήνουν το απόλυτο guest της Athens Bar Week

Τρεις ήπειροι, επτά bartenders της Four Seasons και μία μοναδική βραδιά.