Το καλοκαίρι συνεχίζεται στα shakers του «Tailor’s House»

Cooked negronis, σπιτικές λεμονάδες και τραγανοί cold brew καφέδες μας υποδέχονται στο στέκι της πλατείας Αγίας Ειρήνης, με την υπογραφή του Βαγγέλη Γρηγορόπουλου.

Το καλοκαίρι συνεχίζεται στα shakers του «Tailor’s House»

Με ανανεωμένο χαρακτήρα και φρέσκες προτάσεις μας υποδέχεται το «Tailor’s House», συνθέτοντας ένα δελεαστικό post summer σκηνικό στο κέντρο της πόλης, όπου το καλοκαιρινό mood συνεχίζεται μέσα από πρωτότυπα cocktails, προσεγμένους καφέδες και νόστιμες, πειραγμένες home made λεμονάδες, με την υπογραφή του Βαγγέλη Γρηγορόπουλου.

Έχοντας περάσει από σημεία σταθμούς του ελληνικού fine drinking και με γαλόνια από θέσεις σε μπάρες της Αθήνας, της Σκιάθου και της Μυκόνου, με τις λίστες του να έχουν δώσει γεύση σε σημεία όπως το «Nammos», το «Noel», το «Borsalino» και το «King George XIV», ο ταλαντούχος bartender φέρνει στα shakers του «Tailor’s» την δεκαετή εμπειρία του κι εμπνέεται από τα ταξίδια του καλοκαιριού, για να παρουσιάσει ένα νέο μπουκέτο προτάσεων, συντονισμένο με τον all day χαρακτήρα του hot spot της πλατείας Αγίας Ειρήνης.

Το καλοκαίρι συνεχίζεται στα shakers του «Tailor’s House» - εικόνα 1
Το καλοκαίρι συνεχίζεται στα shakers του «Tailor’s House» - εικόνα 2

Ξεκινώντας από νωρίς το πρωί, το Cold Brew του «Tailor’s» προσφέρει δροσιά και ενέργεια με κόκκους από μονοποικιλιακό 100% Arabica Αιθιοπίας να εκχυλίζονται σταγόνα – σταγόνα στον εντυπωσιακό drip tower που ξεδιπλώνει τα αρώματα φρούτων και λουλουδιών, σε ένα απολαυστικό ρόφημα με πλούσιο σώμα και έντονα γευστικά χαρακτηριστικά. Για τις ζεστές μέρες του αποκαλόκαιρου, η Purple Lemonade είναι μια πρόταση σπιτικής λεμονάδας εμπλουτισμένη με μια μικρή προσθήκη τσαγιού, ενώ για εκείνη τη μαγική ώρα που ο ήλιος αρχίζει να γέρνει, τη σκυτάλη παίρνει το cooked negroni, που «σιγομαγειρεύεται» για ώρες στο ρόνερ, με μια επιλογή από τέσσερα διαφορετικά βερμούτ και μια προσεκτική σύνθεση από bitters να συναντούν το London dry gin για να δημιουργήσουν μια ανανεωμένη εκδοχή του κλασικού cocktail.

Περισσότερες πληροφορίες

Tailor’s House

Πλατεία Αγίας Ειρήνης 2, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα πιο δημοφιλή ποτά του πλανήτη αυτή τη στιγμή

Όλα όσα έδειξε η έγκριτη λίστα του Drinks International για το 2024.

Το Monkey Shoulder αναζητά τους καλύτερους bartenders

Το Ultimate Bartender Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Oliver Hunteman και Νick Warren έρχονται αυτό το ΣΚ στο "Bolivar"

Ο Μάης ξεκινά γεμάτος χορό στην παραλιακή.

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.