Χαλάνδρι - «Medellin», ένα κοκτέιλ δρόμος

Η κεντρική πλατεία στο Χαλάνδρι απέκτησε έναν νέο ένοικο από αυτό το καλοκαίρι, με λατινοαμερικάνικες προδιαγραφές

Χαλάνδρι - «Medellin», ένα κοκτέιλ δρόμος

Η κεντρική πλατεία στο Χαλάνδρι απέκτησε έναν νέο ένοικο από τα μέσα Ιουνίου. Τοιχογραφίες σε έντονα χρώματα εμπνευσμένες από την Día de los muertos (τη μεξικάνικη ημέρα των νεκρών), μείξεις σε εξωτικές αποχρώσεις και ένα κολομβιανό όνομα, κάνουν το «Medellin» το νέο λατινοαμερικάνικο στέκι της περιοχής. Τα τραπεζάκια απλώνονται στις κατάλληλες αποστάσεις πάνω στην πλατεία, ενώ ο κατάλογος τοποθετείται με τη μορφή qr code, ώστε ένα απλό σκανάρισμα να μειώνει τα περιττά πάρε-δώσε.

Στην μπάρα, παρασκευάζονται δροσερά, φρουτένια και πικάντικα κοκτέιλ με τεκίλα, ρούμι και μεσκάλ. Το μάτι κλείνουν τα Puesta En Marcha (με μιξ από παλαιωμένα ρούμι, cordial ψημένου ανανά, το “μυστικό μιξ του Jasper”, σιρόπι αχλαδιού και τζιτζιμπίρα) και Forbidden Garden (με μπέρμπον, αμπσέντι, λικέρ βερίκοκο, fig shrub, μαύρο τσάι με φρούτα του δάσους και ασπράδι αυγού). Παράλληλα, οι γνώστες μπορούν να βρουν premium ποτά, ανάμεσα στα οποία, ιδιαίτερα ιαπωνικά ουίσκι, τις φανταστικές σκωτσέζικες ετικέτες Lagavulin και Talisker και φυσικά πολλές επιλογές στο ταχέως ανερχόμενο mescal.

Χαλάνδρι - «Medellin», ένα κοκτέιλ δρόμος - εικόνα 1

Με το που μπει το φθινόπωρο, στον κατάλογο φαγητού θα προστεθούν ελαφριά γεύματα της ίδιας φιλοσοφίας, ιδανικά για pairing με τα κοκτέιλ. Σαλάτες, μπεργκεράκια, τάκος και burritos θα πιάνουν το μεγαλύτερο μέρος του μενού, φυσικά με τις λατινοαμερικάνικες γεύσεις, τα καρυκεύματα και τις πρώτες ύλες να γράφουν το κύριο μέρος. Επιπλέον, λειτουργεί ήδη μια έξτρα φροντισμένη υπηρεσία delivery και take away: τα κοκτέιλ τοποθετούνται σε βαζάκι με χειρόγραφη ετικέτα, ενώ παραδίδονται μαζί με κατάλληλο ποτήρι και πάγο ξεχωριστά, για μια αυθεντική γευστική εμπειρία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.