Μοναδική cocktail pairing εμπειρία στο Umi Bar

Perfect serves δίπλα στα perfect ταίρια τους δημιουργούν μια υψηλής απόλαυσης γαστρονομική εμπειρία στον προορισμό – φετίχ της αθηναϊκής ακτογραμμής.

Μοναδική cocktail pairing εμπειρία στο Umi Bar

Δυο χρόνια μετά το επιτυχημένο λανσάρισμά του, το «UMI Bar» στην πανέμορφη, έτοιμη να σαλπάρει βεράντα του «Matsuhisha Athens», αποκτά διαφορετική γεύση το φετινό καλοκαίρι, χάρη στην νέα, ολοκληρωμένη πρόταση που επιβεβαιώνει την δυναμική του βραβευμένου spot (Bar Awards 2019) ως έναν αυτόνομο, exclusive προορισμό. Γνωστός για τον ντελικάτο, αλλά στιβαρό χαρακτήρα των κοσμοπολίτικων δημιουργιών του, ο bar manager Χάρης Γεωργόπουλος παρουσιάζει φέτος μια cocktail pairing εμπειρία, όπου τα perfect serves του σερβίρονται πλάι στα τέλεια γαστρονομικά τους ταίρια, δημιουργώντας μια σειρά από γαστρονομικές εκπλήξεις ενδεικτικές του αέρα που φέρνει μαζί της μια από τις πιο δυναμικές τάσεις της διεθνούς bartending σκηνής.

Έτσι, με υπόβαθρο ένα ηλιοβασίλεμα φτιαγμένο για καρτ ποστάλ, αλλά και στο εντυπωσιακό, minimal lux εσωτερικό, που θα μας υποδέχεται για όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα, συναρπαστικά cocktails όπως το αεράτο και δροσερό Cranberry Cooler, με τζιν, σέρι, πορτοκάλι, σιρόπι κράνμπερι και ginger ale ανταλλάσει σπιρτάδες με την σαλάτα σπανακιού με τραγανό dry misso, τρούφα και γαρίδες. Παράλληλα, φρουτένιες απολαύσεις σαν το Figues & Honey, με βότκα, μαστίχα, Napoleon, μέλι κέδρου, βανίλια Μαδαγασκάρης και φρέσκο σύκο, υπογραμμίζουν παιχνιδιάρικα την βαθιά umami νοστιμάδα του εμβληματικού Black Cod με den miso, ενώ custom δημιουργίες, όπως η πειραγμένη Margarita με mescal, φραγκόσυκο, αγαύη και lime, σιγοντάρουν δυναμικά την πικάντικη σπιρτάδα και τις καρβουνάτες νότες ενός άριστα ψημένου Black Angus ribeye με anticucho sauce.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.