Για cocktail hour με θέα την Ακρόπολη μας καλεί το «Elia Ermou»

Το κομψό ξενοδοχείο με το όμορφο roof garden στο κέντρο της Αθήνας, θα σερβίρει τα νόστιμα cocktails του σε ειδικές τιμές, για fine drinking sunsets τα Σάββατα 11 και 18 Ιουλίου.

Για cocktail hour με θέα την Ακρόπολη μας καλεί το «Elia Ermou»

Cocktails και ηλιοβασιλέματα μας καλεί να απολαύσουμε το «Elia Ermoυ Athens Hotel» (Ερμού 15-17, 2103250100), παρουσιάζοντας τον νέο του κατάλογο σε ειδικές τιμές. Signature δημιουργίες όπως το Elia Connection, ένα φρουτένιο spritz με Aperol, Schnaps ροδάκινου, πουρέ από φρούτα του πάθους, φράουλα και λάιμ, ή το εξωτικό όνομα-και- πράγμα Exotic Kiss με Τζιν, λικέρ Passoa, λάμυ, σιρόπι από λίτσι και χυμό ανανά, θα γίνουν οι ιδανικοί γευστικοί συνοδοί της σαγηνευτικής εικόνας που ξεδιπλώνεται από το μπαλκόνι του Roof Garden, με τον ήλιο να βάφει στα πύρινα χρώματά του τον αττικό ουρανό και την μεγαλόπρεπη Ακρόπολη σε πρώτο φόντο. Τα ειδικά αυτά fine drinking απογεύματα, τα Σάββατα 11 και 18 Ιουλίου, από τις 7μμ μέχρι τα μεσάνυχτα, θα συνοδεύονται από έκπτωση 20% στις τιμές όλων των classics και signature cocktails του μενού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.