Το World Class Competition 2020 αναβάλλει τις δράσεις του

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός bartending μεταφέρει τις δράσεις του για το 2021 συμπαρασύροντας και τον ελληνικό ημιτελικό και τελικό.

Το World Class Competition 2020 αναβάλλει τις δράσεις του

Στην αναβολή του παγκόσμιου τελικού του World Class Competition 2020 προχώρησε η Diageo, μεταφέροντας τις δράσεις του επιδραστικού διαγωνισμού για το 2021. Ευθυγραμμισμένη με τη διεθνή πρακτική, η απόφαση προέκυψε μετά από την εξέταση σειράς εναλλακτικών, στοχευμένων τόσο στην άρτια πραγματοποίηση του Παγκόσμιου Τελικού, όσο και την πραγματοποίηση επιμέρους διοργανώσεων για την ανάδειξη του καλύτερου bartender ανά χώρα, με γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων, των συνεργατών και των οικογενειών τους.

Η αναβολή του παγκόσμιου τελικού, που θα λάμβανε χώρα στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπως είναι φυσικό, συμπαρασύρει και τους εθνικούς διαγωνισμούς του World Class Competition, συμπεριλαμβανομένων των ελληνικών ημιτελικών της 27ης και 28ης Απριλίου, αλλά και τον τελικό του διαγωνισμού, που είχε οριστεί για το τέλος Μαΐου.

Ωστόσο, επιδιώκοντας τη συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη της διεθνούς bartending κοινότητας, η Diageo δεσμεύεται να παράσχει σύγχρονους ψηφιακούς πόρους, όπως online εκπαιδευτικά προγράμματα και webinars σε όλο το δίκτυο των World Class bartenders, των brand ambassadors και των συνεργατών της, ενώ όταν οι παγκόσμιες εξελίξεις το επιτρέψουν, οι διεργασίες για το World Class 2021, καθώς και η πραγματοποίηση άλλων διοργανώσεων όπως τα cocktail festivals, θα επανέλθουν και θα συνεχιστούν κανονικά, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να υψώσουμε ξανά τα ποτήρια μας και να γιορτάσουμε το fine drinking.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το melodic techno ντούο των Artbat επιστρέφει στο "Bolivar"

Support acts από τους Nick Devon και Reign Of Time.

16/07/2024

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".