Έρχεται το νέο «Venus in Furs» party

Το θρυλικό θεματικό ball του George Fakinos μπαίνει στη νέα εποχή του, μεταφέροντας το kinky σκηνικό του στο «Gagarin 205», όπου οι Shelly d’Inferno και Dani Divine θα μοιραστούν για πρώτη φορά τη σκηνή.

Έρχεται το νέο «Venus in Furs» party

Μετά τη δυσάρεστη απώλεια του «Second Skin» από τον νυχτερινό χάρτη της Αθήνας, το Venus in Furs, το θεματικό μπαλ του George Fakinos που γράφει ιστορία στα βράδια της πόλης, ετοιμάζεται να περάσει στη νέα εποχή του, μεταφέροντας το kinky σκηνικό του στο πάντα φιλόξενο «Gagarin 205». Εκεί, το Σάββατο 21 Μαρτίου, οι Shelly d’Inferno και Dani Divine θα μοιραστούν για πρώτη φορά τη σκηνή, παρουσιάζοντας ένα φλογερό fashion show της Αγγλικής εταιρίας latex ρούχων House Of Harlot, αλλά και fireshow ντουέτο ειδικά σχεδιασμένο για αυτό το πρώτο Venus In Furs της μετά-«Second Skin» εποχής.

Σε άλλο κλίμα, η Vicky Butterfly από το Λονδίνο θα μας μεταφέρει σε άλλες εποχές με τα Burlesque shows της, ενώ η WisDomme και η Psychopsis, ιδρυτικά μέλη της Athens Shibari, θα παρουσιάσουν ένα Shibari Bondage performance και η Evgenia Galerak, μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες aerialists, θα απογειώσει τη βραδιά με δύο ξεχωριστά shows σε κούνια και σχοινί. Επιπλέον, ο εξώστης του «Gagarin 205» θα απομονωθεί από τον υπόλοιπο χώρο για να λειτουργήσει ως αυτόνομο playroom με ανάλογο equipment, ενώ τα DJ sets θα επιμελούνται ο George Fakinos (πρώτη του επιστροφή στα decks μετά το κλείσιμο του «Second Skin»), αλλά και η Irene Karaoglou.

iΠροπώληση € 10, είσοδος € 13

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το melodic techno ντούο των Artbat επιστρέφει στο "Bolivar"

Support acts από τους Nick Devon και Reign Of Time.

16/07/2024

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".