Το πρώτο album των Black Sabbath γίνεται ελληνική μπύρα

Τρεις ελληνικές μικροζυθοποιίες δημιούργησαν μία συλλεκτική μπίρα για τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της επικής μπάντας και σας καλούν να τη δοκιμάσετε σε ένα δυνατό live party.

Το πρώτο album των Black Sabbath γίνεται ελληνική μπύρα

Οι «Strange Brew», «Midnight Circus» και «Dark Crops Brewery» ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία μιας επετειακής μπίρας ως φόρο τιμής στους «Black Sabbath» και τη γέννηση της metal μουσικής. Η νέα συλλεκτική ετικέτα «The Wizard» πήρε το όνομά της από το πρώτο άλμπουμ της επικής μπάντας, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από 50 χρόνια ταράζοντας τα μουσικά δεδομένα της εποχής.

Η νέα επετειακή ετικέτα είναι μία έντονη και στιβαρή imperial stout με δυνατά αρώματα καφέ, σοκολάτας και ξηρών καρπών και ολοκληρώνεται με απαλές νότες βανίλιας. Θα έχετε την ευκαιρία να τη δοκιμάσετε την Κυριακή 16/2 στο μεγάλο live πάρτι που διοργανώνουν στο νέο ζυθοποιείο της «Alea Brewing Co», παρέα με δυνατές metal μουσικές από 3 εγχώριες μπάντες που θα εναλλάσσονται στο αυτοσχέδιο stage.

Το line up περιλαμβάνει τους «Sadhus: The Smoking Community» με τον ισοπεδωτικό τους ήχο, τους «Electric Feat» με hard rock ψυχεδέλειες και τέλος,τους «Their Methlab» με τις instrumental rock μελωδίες τους.

i Χλόης 87, Μεταμόρφωση | Ώρα: 7μ.μ.- 11:30μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.