Το εστιατόριο «CTC» υποδέχεται τους «The Clumsies» για καλό σκοπό

Ένα σπέσιαλ δείπνο εφτά πιάτων και εφτά cocktails σας περίμενουν στο φιλόξενο χώρο του «CTC», ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Το εστιατόριο «CTC» υποδέχεται τους «The Clumsies» για καλό σκοπό

Το 2020 ξεκινάει με τον πιο γευστικό τρόπο. Την Πέμπτη 16/1 το εστιατόριο «CTC» φιλοξενεί τους «The Clumsies», για να δημιουργήσουν μαζί μία ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία για φιλανθρωπικό σκοπο.

Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο Αλέξανδρος Τσιοτίνης θα μπει στην κουζίνα και οι Βασίλης Κυρίτσης και Νίκος Μπάκουλης, θα πάρουν θέση πίσω από την μπάρα, με σκοπό να προσφέρουν ένα εξαιρετικό δείπνο με cocktail pairing, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Συνολικά, το μενού θα αποτελείται από 7 πιάτα και το καθένα από αυτά θα συνοδεύεται με το δικό του άκρως ταιριαστό κοκτέιλ. Για να πάρετε μια γεύση: ο Αλέξανδρος ετοιμάζει ένα αναπάντεχο hotdog με λουκάνικο από κόκορα, ψωμί brioche, σπετσιερικά και καπνιστή μαγιονέζα και ο Νίκος με τον Βασίλη το συνδυάζουν με μια σπιρτόζα HotDog Cola.

Το εστιατόριο «CTC» υποδέχεται τους «The Clumsies» για καλό σκοπό - εικόνα 1

Όλα τα ζευγάρια δένουν αρμονικά και το ένα αποτελεί συνέχεια του άλλου. Ανάμεσα στα πιάτα θα είναι βέβαια και η signature σούπα καλαμποκιού, που υπάρχει σταθερά στο εστιατόριο από την αρχή. Αυτή τη φορά, θα έχουμε την ευκαιρία να τη δοκιμάσουμε διαφορετικά μαζί με ένα πρωτότυπο Natural Mango Wine. Για πρώτο πιάτο θα έρθει μια πρωτοποριακή pizza Capreze, με παγωτό μοτσαρέλα και μαρέγκα ντομάτας, ντουέτο με το «Break free» και στο φινάλε ένα μανταρίνι με πιπεριά Φλωρίνης και κόκκινα φρούτα, μαζί με ένα πολύ καλό «Salted Amaro». Tα ενδιάμεσα ζευγάρια κρύβουν πολλές εκπλήξεις και γευστικές ανατροπές. Μη χάσετε αυτή την ιδιαίτερη εμπειρία.

iΈναρξη: 7:30μ.μ | Συμμετοχή: 120€ | Η κράτηση είναι απαραίτητη: 2107228812

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.