Επικό πάρτι για τα τρίτα γενέθλια της «Noctua»

Η αθηναϊκή μικροζυθοποιία έκλεισε 3 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με ξεναγήσεις, live μουσικές, street food, διαγωνισμούς και- φυσικά- άφθονες μπίρες.

Επικό πάρτι για τα τρίτα γενέθλια της «Noctua»

Η μικροζυθοποιία «Noctua» έκλεισε 3 χρόνια λειτουργίας και διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή στο κέντρο της Αθήνας. Το Σάββατο 18/1 από τις 12 μ.μ. θα σας υποδεχτεί στις εγκαταστάσεις της, για να γνωρίσετε από κοντά τις μεθόδους παραγωγής και ζυθοποίησης, ενώ μετά τις 5 μ.μ η δράση θα μεταφερθεί ακριβώς απέναντι, στο «Piraeus 117 Academy», όπου θα ακολουθήσει το μεγάλο γενέθλιο πάρτι.

Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις 4 χαρακτηριστικές ετικέτες της, όπως και τη νέα, επετειακή «Noctua», η οποία είναι μία New England IPA με τροπικό και χυμώδη χαρακτήρα. Εκτός από την παρουσίαση της επετειακής ετικέτας, σας περιμένουν ακόμα προτάσεις streetfood, διαγωνισμοί και πολλές εκπλήξεις.

Όσο για τις μουσικές, θα εκπέμπουν σε δυνατές ροκ συχνότητες με 5 κορυφαίες λόκαλ μπάντες να εναλλάσσονται στο stage του «Piraeus 117 Academy». Στο Line up θα βρείτε τους «Deaf Radio» που θα παραδώσουν alternative desert rock, τους «Wish Upon A Star» με τις punk rock μελωδίες τους, τους «Last Rizzla» που θα σερβίρουν βαρύ και θορυβώδες ροκ, τους «Godsleep» με stoner ροκ ήχους και τέλος, τους «Skull & Dawn» με ωραίες folk Americana μελωδίες.

iΕισιτήριο για το live event: 8€ με μπίρα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.