Bulldog London Dry Gin: Εξωτικά βότανα και σπάνια αρώματα στο ποτήρι μας

Mάτι του δράκου, λευκή παπαρούνα και φύλλα λωτού: το premium gin δημιουργεί μία τολμηρή μείξη, τώρα και σε νέα φιάλη.

Bulldog London Dry Gin: Εξωτικά βότανα και σπάνια αρώματα στο ποτήρι μας

Mάτι του δράκου, λευκή παπαρούνα και φύλλα λωτού: το premium gin δημιουργεί μία τολμηρή μείξη, τώρα και σε νέα φιάλη.

Υπάρχουν πολύ καλοί λόγοι ώστε το Bulldog London Dry Gin να ανέβει στις προτιμήσεις του πίνοντος κοινού και των απανταχού τζινό-φιλων. Η εξερεύνηση νέων ιδεών και οι αμέτρητες δυνατότητες βρίσκονται στην καρδιά του premium αυτού gin, το οποίο μπορεί να μετρά μόλις δεκαεπτά χρόνια ζωής όμως ζυμώνεται σε ένα από τα ιστορικότερα αποστακτήρια, το G&J Greenall distillery, με καριέρα 250 χρόνων στην παραγωγή κορυφαίου τζιν.

Το μαύρο, κομψό μπουκάλι με τις στιλπνές καμπύλες τραβάει την προσοχή ανάμεσα στις λευκές αποχρώσεις και τις διαφάνειες που έχουμε συνηθίσει να συνοδεύουν το δημοφιλές βρετανικό αλκοόλ. Το περιεχόμενο όμως είναι ο πραγματικός πρωταγωνιστής· με δώδεκα εξωτικά βότανα από οκτώ χώρες να αλληλοσυμπληρώνουν το ένα το άλλο, δίνοντας τις μοναδικές νότες τους σε κάθε γουλιά, χτίζεται σταδιακά ένα τολμηρό αποτέλεσμα, ερεθιστικό στον ουρανίσκο.

Bulldog London Dry Gin: Εξωτικά βότανα και σπάνια αρώματα στο ποτήρι μας - εικόνα 1

Λεμόνι και αμύγδαλα από την Ισπανία, γαλλική λεβάντα, αγγελική από την Γερμανία, λευκή παπαρούνα από την Τουρκία, μαροκινός κόλιανδρος, ίριδα και άρκευθος από την Ιταλία, κανέλα από την Ινδοκίνα και μάτι του δράκου και φύλλα λωτού από την Κίνα, είναι τα δώδεκα στοιχεία που αναμειγνύονται για να δημιουργήσουν μία αρκούντως προκλητική γεύση. Μάλιστα, η λευκή παπαρούνα, το μάτι του δράκου (το τροπικό φρούτο longan) και τα φύλλα λωτού χρησιμοποιούνται αποκλειστικά στο Bulldog, και είναι υπεύθυνα για την ασυνήθιστη γεύση του.

Ένα βελούδινο αποτέλεσμα διεγείρει τους κάλυκες και ταιριάζει άψογα με το προτεινόμενο σερβίρισμα που μπορείτε να βρείτε σε μερικά από τα πιο hip μπαρ της πόλης: 50 ml Bulldog Gin, 150ml Schweppes Tonic, μαύρα μούρα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι για γαρνιτούρα, συνθέτουν τη νέα απολαυστική συνήθεια που ισορροπεί ανάμεσα στη μοντέρνα αιχμή και τη ραφιναρισμένη κλασική πλευρά.

Ακολουθήστε το Bulldog London Dry Gin στο Instagram και χρησιμοποιήστε τα hashtags που ακολουθούν για να αναδείξετε κάθε τολμηρή στιγμή σας.

#bulldoggin
#shineinyourownlight

Απολαύστε υπεύθυνα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.