Το γιορτινό «Roots Pop Up Bar» επιστρέφει στο υπόγειο του Yoleni’s

Μετά την περσινή του επιτυχία, το πρώτο Ελληνικό Pop Up Rakomelo Bar από τη Roots Spirits επιστρέφει στο υπόγειο του Yoleni’s Greek Gastronomy Center στο Κολωνάκι, μεταμορφώνοντας το χώρο σε ένα new age ρακομελάδικο.

Το γιορτινό «Roots Pop Up Bar» επιστρέφει στο υπόγειο του Yoleni’s
Το γιορτινό «Roots Pop Up Bar» επιστρέφει στο υπόγειο του Yoleni’s - εικόνα 1

Τα ελληνικά λικέρ Roots άνοιξαν πέρσι το πρώτο pop-up ρακομελάδικο και φέτος επιστρέφουν από τις 12 Δεκεμβρίου έως τις 11 Ιανουαρίου για να σας σερβίρουν παραδοσιακά αποστάγματα, όπως δεν τα έχετε ξαναδεί. Θα στηθεί ξανά στο ζεστό χώρο, όμορφα διαμορφωμένο, στο υπόγειο του Yoleni’s Greek Gastronomy center στο Κολωνάκι και θα λειτουργεί κάθε μέρα από τις 5 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ. Ειδικά, φέτος ετοιμάζει παρουσιάσεις και guest εμφανίσεις από διάφορες καινοτόμες ελληνικές εταιρίες, όπως και ιδιαίτερα events.

Θα κάνετε μια στάση για δημιουργικά ποτά και ευφάνταστα food pairings και θα έχετε να επιλέξετε από ένα μενού χωρισμένο σε τρία σκέλη: Τα «Roots to share», όπως για παράδειγμα το παραδοσιακό ρακόμελο που θα το ζεσταίνουν σε ειδικό χειροποίητο σκεύος ή το ιδιαίτερο σερβίρισμα μαζί με καφέ κρύας εκχύλισης. Το δεύτερο σκέλος μας συστήνει τα «comford drinking», δηλαδή εύκολα και ελαφριά all day ποτά. Τέλος, το τρίτο σκέλος είναι τα «Roots around the world», με ιδιαίτερες συνταγές όπως σερβίρονται σε βραβευμένα και επιλεγμένα bar του εξωτερικού. Θα συνοδεύσετε τα ποτά σας με μοναδικές γεύσεις από την παλέτα ελληνικών υλικών και τη φαντασία της ομάδας των creative culinary specialists του Yoleni’s.

Το γιορτινό «Roots Pop Up Bar» επιστρέφει στο υπόγειο του Yoleni’s - εικόνα 2

Ό,τι φάτε και ό,τι πιείτε να ξέρετε πως θα είναι διαθέσιμα για πώληση, όπως και τα χειροποίητα σκεύη, τα ποτήρια και οι ειδικές συσκευές. Και επειδή πλησιάζουν οι γιορτές, στο Gift Box showroom που έχει διαμορφωθεί στο –1 επίπεδο της Yoleni’s, θα έχετε την δυνατότητα να εξερευνήσετε και να δημιουργήσετε τις δικές σας συνθέσεις δώρου με παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις.

iΣόλωνος 9, Κολωνάκι | 2122223623

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.