120 Black & White Christmas parties... Έτοιμοι;

Η ασυναγώνιστη μπύρα Guinness σας περιμένει για ένα αξέχαστο «ασπρόμαυρο» διήμερο.

120 Black & White Christmas parties... Έτοιμοι;

Έρχονται δύο «lovely days for a Guinness» το διήμερο 13-14 Δεκεμβρίου, μιας και η απολαυστική ιρλανδική stout θα σας περιμένει σε 120 σημεία σε όλη την Ελλάδα, για να καλωσορίσετε τις γιορτές στα Black & White Christmas πάρτι. Μπείτε λοιπόν στη σελίδα της Guinness στο Facebook και βρείτε το πιο κοντινό σε εσάς πάρτι, για να γιορτάσετε τον ερχομό των Χριστουγέννων!

120 Black & White Christmas parties... Έτοιμοι; - εικόνα 1

Η Guinness παράγεται αδιαλείπτως από το 1759 μέχρι σήμερα, με την επιτυχία της να οφείλεται στη μυστική συνταγή παρασκευής της, η οποία βασίζεται σε τέσσερα φυσικά συστατικά: νερό, κριθάρι, λυκίσκος και μαγιά. Περήφανη Δουβλινέζα, η Guinness ζυμώνεται στο διάσημο St. James Gate Brewery στην καρδιά της ιρλανδικής πρωτεύουσας μένοντας πιστή στο όραμα του δημιουργού της Arthur Guinness. Αυθεντικός λάτρης της μπύρας, με ειδίκευση στις porter και stout ποικιλίες, ο Guinnes σε ηλικία μόλις 27 ετών αποφάσισε να δώσει ζωή στο τότε ανεκμετάλλευτη ζυθοποιία του St. James αγοράζοντάς τη με μισθωτήριο 9.000 ετών. Η επένδυσή του δεν άργησε να πιάσει τόπο, με τις πρώτες Guinness να εξάγονται στη Μεγάλη Βρετανία και αργότερα στον υπόλοιπο κόσμο αποκτώντας φανατικούς λάτρεις, με αποτέλεσμα σύντομα ο Guinness να βρίσκεται στην κορυφή των Ευρωπαίων ζυθοποιών. Το όνομά του έγινε συνώνυμο της μαύρης μπύρας και σύμβολο της Ιρλανδίας παγκοσμίως.

120 Black & White Christmas parties... Έτοιμοι; - εικόνα 2

Εκτός όμως από τη μοναδική γεύση και την κρεμμώδη υφή, σήμα κατατεθέν της Guinness είναι η εντυπωσιακή ασπρόμαυρη εμφάνισή της, η οποία αποκαλύπτεται μπροστά στα ματιά σας. Ζητήστε την Guinness στο ειδικά σχεδιασμένο ποτήρι της, αφήστε τον bartender να το γεμίσει και δείτε τη stout να «ζωντανεύει» καθώς ισορροπούν τα συστατικά που τις δίνουν το χαρακτηριστικό χρώμα, το καβουρδισμένο άρωμα και την ασυναγώνιστη πλούσια γεύση της. Μαζί λοιπόν με ένα τέλειο ποτήρι Guinness, στα Black & White Christmas πάρτι διεκδικείται ένα υπέροχο δώρο τεχνολογίας για να απολαύσετε στις γιορτές. Γιατί μην ξεχνάτε, Guinness is good for you…

120 Black & White Christmas parties... Έτοιμοι; - εικόνα 3

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.