Ξενυχτάμε | Τα καλύτερα lives στα μπαρ της πόλης (28- 30/11)

Αυτή την εβδομάδα ξενυχτάμε σε δυνατές συναυλίες με ανερχόμενους καλλιτέχνες, εγχώριους μουσικούς που διαπρέπουν στο εξωτερικό, ενώ αφήνουμε ένα συγκρότημα από τα (πολύ) παλιά να μας παρασύρει στους νοσταλγικούς ρυθμούς των ‘60s.

Ξενυχτάμε | Τα καλύτερα lives στα μπαρ της πόλης (28- 30/11)

Αυτή την εβδομάδα ξενυχτάμε σε δυνατές συναυλίες με ανερχόμενους καλλιτέχνες, εγχώριους μουσικούς που διαπρέπουν στο εξωτερικό, ενώ αφήνουμε ένα συγκρότημα από τα (πολύ) παλιά να μας παρασύρει στους νοσταλγικούς ρυθμούς των ‘60s.

Οι «Charms» live στο Tiki Athens

Ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά συγκροτήματα της δεκαετίας του ’60 ενώνεται ξανά για δύο άκρως νοσταλγικές συναυλίες στη φιλόξενη σκηνή του «Tiki Athens». Οι θρυλικοί «Charms» πρωτοεμφανίστηκαν το 1964 και έχοντας τρεις δίσκους στο ενεργητικό τους, τα τραγούδια τους θεωρούνται -ακόμα και σήμερα- αξεπέραστα. Για δύο Πέμπτες (28/11 και 5/12) θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε ζωντανά μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους που άφησαν εποχή, όπως το «Τρελοκόριτσο», και να λικνιστείτε στους ρυθμούς της ελληνικής ποπ και rock ‘n roll μουσικής των ‘60s.

i Έναρξη: 9 μ.μ. | Είσοδος: € 10 | Προπώληση: viva.gr | Τηλέφωνικές κρατήσεις: 2109236908

Ο «Theodore» live στο Six D.o.g.s

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του τρίτου του προσωπικού album «Inner Dynamics» που απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές, ο δημιουργικός και πάντα αεικίνητος Theodore κλείνει τη συναυλιακή του χρονιά με ένα ευρωπαϊκό tour και ενδιάμεση στάση του την Αθήνα. Την Παρασκευή 29/11 θα έχετε την ευκαιρία να τον ακούσετε ζωντανά σε ένα δυναμικό live στο «Six D.o.g.s», όπου θα ακούσετε κομμάτια από τα προηγούμενα albums του, αλλά και νέα τραγούδια από το δίσκο που συνθέτει αυτή την περίοδο.

i Έναρξη: 9 μ.μ. | Είσοδος: 10 € | Προπώληση: € 8 στο viva.gr

«Παιδί Τραύμα» και «Sonny Touch» live στη Death Disco

Το Σάββατο 30/11 θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε δύο από τους πλέον ανερχόμενους καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής στο φιλόξενο χώρο της «Death Disco». Το «Παιδί τραύμα» θα μοιραστεί μαζί σας τις αλλόκοτες ιστορίες του που είναι ντυμένες με το φρέσκο ήχο του, τις οποίες πρωτοακούσαμε στο album του «Μυστικές Χορευτικές Κινήσεις», ενώ ο «Sonny Touch» θα σας ανεβάσει με τον fun ήχο του και τις αναπάντεχες μελωδίες από τον τελευταίο του δίσκο «Leave Space for the little Animals».

i Έναρξη: 9 μ.μ. | Είσοδος: 8

Περισσότερες πληροφορίες

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Tiki Bar Αthens

Φαλήρου 15, Κουκάκι
  • Bars

Death Disco

Ωγύγου 15 & Λεπενιώτου, Ψυρρή
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.