Ξενυχτάμε | Τα καλύτερα του Σαββατοκύριακου (23-24/11)

Μοναδικά parties, live μουσικές και σπέσιαλ αφίξεις από το εξωτερικό ανεβάζουν το τέμπο στις nightlife εξόδους μας. Εσείς που θα ξενυχτήσετε αυτό το σαββατοκύριακο;

Ξενυχτάμε | Τα καλύτερα του Σαββατοκύριακου (23-24/11)

Μοναδικά parties, live μουσικές και σπέσιαλ αφίξεις από το εξωτερικό ανεβάζουν το τέμπο στις nightlife εξόδους μας. Αλήθεια, εσείς που θα ξενυχτήσετε αυτό το σαββατοκύριακο;

A dance extravaganza party στο «Etage» (Noel)

Ξενυχτάμε | Τα καλύτερα του Σαββατοκύριακου (23-24/11) - εικόνα 1

Αυτό το Σάββατο το ατμοσφαιρικό μπαρ στον πρώτο όροφο του «Noel» θα μετατραπεί στο απόλυτο μίνι club, για να φιλοξενήσει το πρώτο, δυνατό dance party του. Τέσσερεις από τους πιο αναγνωρίσιμους Djs της αθηναϊκής dance σκηνής θα βρεθούν πίσω από τα ειδικά διαμορφωμένα decks του και θα ταρακουνήσουν τον όροφο. Θα ακούσετε post disco, house και uplifting ηλεκτρονική χορευτική μουσική από τον resident dj και δημιουργό του δημοφιλούς mobile party «Diskotekken» Χρήστο Αγγελόπουλο (aka Mr Stinson) σε ένα back to back dj set με τον Polatof των «Street Outdoors» και τους Fragk & Gi, ένα νέο δίδυμο που έχει ξεχωρίσει με τον πληθωρικό club ήχο του.

iΈναρξη: 11:30 μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Pre ADD party με Roman Flugel και Kristof live στο «Six D.o.g.s»

Αυτό το σαββατοκύριακο στο «Six D.o.g.s» σας περιμένουν δύο άχαστα events με μία δυνατή άφιξη από το εξωτερικό και ένα μοναδικό live. Το Σάββατο έχουμε το πρώτο «Pre ADD» event της φετινής σεζόν με τον θρυλικό Γερμανό DJ και μουσικό παραγωγό Roman Flugel, ενώ μαζί του θα είναι και οι Nikolas Gale και Chevy. Την Κυριακή ο Kristof επιστρέφει στη σκηνή της Αβραμιώτου για να παρουσιάσει κυρίως νέα τραγούδια από τον καινούργιο δίσκο του «Talkshow» και σας καλεί να ντυθείτε στα ροζ, πορτοκαλί ή γκρι ανάλογα με τις διαθέσεις σας. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το νέο βίντεοκλιπ για το κομμάτι «The Yoga Class», το οποίο θα ακούσετε live την Κυριακή.

i Σάββατο έναρξη 12 π.μ / Είσοδος 8 € | Κυριακή έναρξη 9 μ.μ / Είσοδος 5 €

Bad Pilöt live στο «Tiki Athens»

Αυτή την Κυριακή έρχονται οι εξαιρετικοί «Bad Pilöt» κατευθείαν από τη Γαλλία για μία και μόνη εμφάνιση στη σκηνή του «Tiki Athens». Η γαλλική μπάντα με τις electro- rock επιρροές και τις pop ανησυχίες έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για να παρουσιάσουν το νέο τους EP «Hybrids» που κυκλοφόρησε μέσα στο Σεπτέμβρη. Το σχόλιο που ξεχωρίζουμε για τον ιδιαίτερο ήχο τους από τον ξένο τύπο είναι ότι «η μουσική τους μοιάζει σαν η Die Antwood να κατάπιε την Björk» (!). Δεν έχετε παρά να το εξακριβώσετε στο πολλά υποσχόμενο live τους την Κυριακή.

i Έναρξη 9 μ.μ | Είσοδος 10 €

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.