To Momix γιορτάζει με ένα μεγάλο γενέθλιο πάρτι

To cocktail bar του Κεραμεικού που εφάρμοσε όλες τις μεθόδους της μοριακής κουζίνας σε πρωτότυπες βρώσιμες μείξεις γίνεται 7 χρονών και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι.

To Momix γιορτάζει με ένα μεγάλο γενέθλιο πάρτι

Πριν από περίπου… 2555 ημέρες δυο φίλοι, ο Άρης Χατζηαντωνίου και ο Θοδωρής Κουτσόβουλος, είχαν μια τρελή και πρωτότυπη ιδέα: Nα δημιουργήσουν το μοναδικό bar στην Αθήνα, που το cocktail δεν πίνεται μόνο, αλλά μπορεί και να φαγωθεί!

Το όραμα τους έγινε πραγματικότητα και από τότε μέχρι τα φετινά έβδομα γενέθλια, το Momix δεν σταματάει να μας εκπλήσσει σερβίροντας margarita σε μορφή μακαρόν, metaxa και parfait d amour σε σφαίρες και άλλες κλασικές και γνωστές συνταγές και spirits, μέσα σε σύριγγες, μπιζουτιέρες και ότι άλλο φανταστείτε... Η ομάδα του Momix κατάφερε να ξεφύγει από τα πεπατημένα και να μας προσφέρει μια διαφορετική, παιχνιδιάρικη και νόστιμη καθημερινότητα.

Οι συνθέσεις τους όσο καινοτόμες και αν είναι, δεν υστερούν σε άρωμα, γεύση και ένταση. Πέρα από τη γευστική απόλαυση, όμως, τα cocktails του Momix είναι μια διαφορετική, διασκεδαστική εμπειρία.

To Momix γιορτάζει με ένα μεγάλο γενέθλιο πάρτι - εικόνα 1
Μια από τις ευφάνταστες προτάσεις του Momix

Γι’ αυτό στο μεγάλο party που διοργανώνεται για τα 7 χρόνια Momix, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου η παρουσία για τους cocktail lovers – και μη είναι υποχρεωτική.

Γιατί, οι πρωτότυπες μείξεις θα συνδυαστούν με ξεσηκωτικές μουσικές με το fogge project, δηλαδή την συνεργασία του Fogge d. στα decks με τον Batis στα φυσικά όργανα. Θα ακούσουμε με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο Soul, funk και hip hop ανακατεύοντας τους φυσικούς ήχους του σαξόφωνου και των κρουστών με τους ηλεκτρονικούς.

Το μεγάλο party ξεκινάει μετά τις 22.00.

MOMIX MOLECULAR MIXOLOGY Κελεού 1-5, Κεραμεικός Tηλ: 6974350179

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.