Bartenders από το εξωτερικό έρχονται να καταλαβούν τις αθηναϊκές μπάρες

Στο πλαίσιο του «Athens Bar Show 2019» σπουδαίοι επαγγελματίες από το εξωτερικό θα βρεθούν μόνο για λίγες μέρες πίσω από τις αθηναϊκές μπάρες, για να σερβίρουν τις signature δημιουργίες τους.

Bartenders από το εξωτερικό έρχονται να καταλαβούν τις αθηναϊκές μπάρες

Στο πλαίσιο του «Athens Bar Show 2019», της μεγαλύτερης γιορτής του ελληνικού bartending που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη, σας περιμένουν μοναδικά events σε μερικά από τα καλύτερα μπαρ της πόλης. Σπουδαία ονόματα από τη διεθνή bartending σκηνή έρχονται να καταλάβουν τις αθηναϊκές μπάρες μόνο για λίγες μέρες και να σας σερβίρουν τις δικές τους signature δημιουργίες.

Μετά την αρχή στο «The Clumsies» την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, όπου οι Harrison Ginsberg και Chelsey Andreasen από το «Crown Shy New York» σέρβιραν τις δικές τους πρωτότυπες συνταγές, το «Athens Bar Show 2019» συνεχίζει τα events με επίτιμους προσκεκλημένους.

Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου ο Νίκος Πουζμπούρης, head bartender στο «Gulliver Bar», θα υποδεχτεί λίγο μετά τις 9 μ.μ τους Alper Deli και Zoran Budiviromic («Druid Bar», Βελιγράδι), οι οποίοι για 4 ολόκληρες ώρες θα χτυπούν στα shakers τα δικά τους signature cocktails.

Bartenders από το εξωτερικό έρχονται να καταλαβούν τις αθηναϊκές μπάρες - εικόνα 1
«7 Jokers»

Το «Upupa Epops», το αγαπημένο μπαρ των Πετραλώνων, πρόκειται να καταληφθεί για δύο βράδια από την αφρόκρεμα του bartending της Νέας Υόρκης και του Παρισιού. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 5 Νοεμβρίου οι Harrison Ginsberg και Chelsey Andreasen («Crown Shy»), η Brooke Smith («Dead Rabbit») και οι Leo Degroff & Jacques Bezuidenhout («Bar 5 Day 5» & «Liquid Productions») έρχονται κατευθείαν από τη Νεά Υόρκη για να καταλάβουν τη μπάρα από τις 8 μ.μ μέχρι και τις 12 π.μ. Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου σειρά έχουν οι bartenders του Παρισιού με τους Thibault Mequignon («Danico Paris»), Guillaume Quenza («Frequence Paris»), Aurelie Panhelleux & Julien Lopez («Copperbay Paris & Marseiile»), Camille Thouin («Code bar Strasbourg»), οι οποίοι θα σας σερβίρουν αποκλειστικά δικά τους cocktails από τις 8 μ.μ μέχρι και τις 12 π.μ.

Δύο ακόμα μεγάλα events σας περιμένουν την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στο «Rehab», όπου τη μπάρα του θα καταλάβει από τις 9 μ.μ μέχρι τη 1 π.μ ο εξαιρετικός Nico De Soto από το Παρίσι και στο «7 Jokers», όπου η ταλαντούχα Brooke Smith («Dead Rabbit») θα επιδοθεί σε ένα μεταμεσονύχτιο bartending από τις 12 π.μ έως τις 3 τα ξημερώματα.

Όλα τα events είναι ευγενική προσφορά από τα Mastiha Skinos Spirit, Otto's Athens Vermouth, Fernet Branca, Disaronno. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.