To «Copper» γιορτάζει με ένα street party στο Αιγάλεω

Τι σχέση έχει το σούσι, οι περουβιανές πατάτες bravas, τα festive cocktails και οι πρωινοί παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού Galaxy;

To «Copper» γιορτάζει με ένα street party στο Αιγάλεω

Τι σχέση έχει το σούσι, οι περουβιανές πατάτες bravas, τα festive cocktails και οι πρωινοί παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού Galaxy; Το «Copper street bar» γίνεται δυο ετών και το γιορτάζει με ένα δυνατό πάρτι στο δρόμο, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, που τα έχει όλα σε πληθωρικές δόσεις.

Οι πρωινοί του Galaxy, Πάνος Λάκατζης και Γιάννης Κορδώνης, από τις 19:00 το απόγευμα και μέχρι αργά το βράδυ, θα ξεκινήσουν την επιλογή των τραγουδιών. Οι σεφ του «Copper» θα τραβήξουν τα βλέμματα ετοιμάζοντας live διάφορες νόστιμες συνταγές σούσι. Φυσικά, θα υπάρχει και το έθνικ μενού του bar για όσους θέλουν να ταξιδέψουν γευστικά στην Ιαπωνία και στο Περού.

Όσον αφορά τα spirits και τα cocktails…και εκεί υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Η ομάδα της μπάρας σε συνεργασία με την dream team του Καρούλια, έχουν ετοιμάσει συνταγές ειδικά για το party, που πρέπει να δοκιμάσετε.

Περισσότερες πληροφορίες

Copper

Παλαιών Πατρών Γερμανού 5, Αιγάλεω
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.