Νέα κουζίνα και cocktail στο «Noel»

Το bar που έχει πάντα γιορτή και πάντα κόσμο στην Κολοκοτρώνη μας συστήνεται ξανά, με ένα ολοκαίνουργιο concept στην κουζίνα και στις μπάρες.

Νέα κουζίνα και cocktail στο «Noel»

Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις επιτυχημένα μαγαζιά να μην επαναπαύονται στις δάφνες τους, να επενδύουν συνέχεια για την εξέλιξη τους και να γίνονται «καινούργιοι».

Το «Noel» από τη στιγμή που άνοιξε δεν έχει μείνει ποτέ στάσιμο, δουλεύει συνέχεια την κουζίνα του, τις συνταγές cocktail, την ομάδα, τις θεματικές ενότητες, τις εκδηλώσεις και τώρα κάνει το πιο ισχυρό update. Σε λίγες μέρες θα τρέχει το καινούργιο του μενού σε πιάτα και cocktails.

Στην κουζίνα του υποδέχεται τον ταλαντούχο Νίκο Θωμά (από το εστιατόριο «Simul»). O Νίκος είχε επιμεληθεί το πρώτο μενού του Noel -μόλις είχε ανοίξει- και τώρα επιστρέφει με μεγαλύτερη εμπειρία και με πολλές νόστιμες ιδέες. Οι προτάσεις του ταιριάζουν πολύ με το χώρο και συνδυάζουν τις ιδιαίτερες μεσογειακές γεύσεις, με την comfort διάθεση. Θα δοκιμάσουμε πολύ δυνατά burgers, πολύ νόστιμα pasta και τραγανή pizza με φρέσκα υλικά, που δεν θα μπορείς να μείνεις στη μια.

Νέα κουζίνα και cocktail στο «Noel» - εικόνα 1

Όσον αφορά τα cocktails το νέο team είναι άπαιχτο. Την θέση του bar manager αναλαμβάνει ο έμπειρος Παναγιώτης Φράγκος και μαζί με τον εξίσου γνώστη Θοδωρή Καισίδη έχουν «μαγειρέψει» μια cocktail λίστα, με συνταγές που μπορούν άνετα να σου γίνουν καθημερινή πίνειν συνήθεια. Ανάμεσα τους υπάρχουν αρκετές και εξαιρετικές επιλογές σε aperitivo, που συνοδεύονται φυσικά από το ανάλογο καλοφτιαγμένο bar food.

Και οι ανανεώσεις δεν τελειώνουν εδώ. Το bar μέσα στο bar του Noel, το «Μπλε», αλλάζει και αυτό χαρακτήρα και μεταμορφώνεται σε ενημερωμένο wine bar. Είναι αλήθεια ότι του πάει πολύ αυτή η εξέλιξη. Είναι ωραίο σε έναν τέτοιο στιλάτο χώρο να απολαμβάνεις μια μεγάλη ποικιλία σε κρασιά από τον Μεσογειακό αμπελώνα, που έχει επιλέξει ο sommelier Αρτέμιος Λαινάς, μαζί με τον Παναγιώτη Φράγκο. Συμβουλή στα κρασιά που θα διαλέξετε να βάλετε δίπλα κάποια από τα ιδιαίτερα τυριά και αλλαντικά…

Μόλις τα δοκιμάσουμε όλα θα επανέλθουμε και με περισσότερες λεπτομέρειες.

Περισσότερες πληροφορίες

Noel

Κολοκοτρώνη 59Β, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.