«Clumsies» και «Baba au Rum» στα 50 καλύτερα bars του κόσμου

Για μια ακόμα χρονιά τα δυο bar της Αθήνας βρέθηκαν ψηλά στην λίστα με τα 50 καλύτερα bar του κόσμου, που ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες.

«Clumsies» και «Baba au Rum» στα 50 καλύτερα bars του κόσμου

Για μια ακόμα χρονιά τα δυο bar της Αθήνας βρέθηκαν ψηλά στην λίστα με τα 50 καλύτερα bar του κόσμου, που ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες. Το «The Clumsies», το bar φαινόμενο, με τους Βασίλη Κυρίτση και Νίκο Μπάκουλη στο τιμόνι που έχουν ταξιδέψει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα μεταδίδοντας τη δυναμική του ελληνικού bartending σε ολόκληρο τον κόσμο, βρίσκονται στην εντυπωσιακή 6η θέση των καλύτερων bar του κόσμου! Το «Baba Au Rum», που έχει αναλάβει να μυήσει τους Αθηναίους στο θαυμαστό κόσμο του ρουμιού βρίσκεται στην 31 θέση της σχετικής λίστας. Ο Θάνος Προυναρούς και η πολύ έμπειρη ομάδα του, δουλεύουν κάθε χρόνο για την εξέλιξη όχι μόνο των spirits και των cocktails, αλλά και ολόκληρης την πίνειν κουλτούρας.

Σε ότι αφορά τώρα τον πρώτο της λίστας δεν είναι άλλο από το «Dante» της Νέας Υόρκης. Το all day bar restaurant σερβίρει μερικά από τα πιο νόστιμα Negroni και καταφέρνει να παντρεύει τo παραδοσιακό ιταλικό fine drinking με τις σύγχρονες τάσεις του bartending.

Περισσότερες πληροφορίες

Baba Au Rum

Κλειτίου 6, κέντρο
  • Bars

Clumsies (The)

Πραξιτέλους 30, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.