Το Athens Rum and Whisky festival επιστρέφει στο Hilton

Για δυο ημέρες, η εξωτερική πισίνα και οι κάτω αίθουσες του Hilton θα γεμίσουν με εξωτικές ετικέτες ρούμι και σοφιστικέ brands ουίσκι.

Το Athens Rum and Whisky festival επιστρέφει στο Hilton

Για δυο ημέρες, Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, η εξωτερική πισίνα και οι κάτω αίθουσες του Hilton θα γεμίσουν με εξωτικές ετικέτες ρούμι και σοφιστικέ brands ουίσκι. Για δεύτερη χρονιά το Athens Rum και Whisky Festival, που συνδιοργανώνουν το ελληνικό Diffords Guide και το βραβευμένο Baba Au Rum, επιδιώκουν να μας βάλουν στον κόσμο των δημοφιλών αποσταγμάτων, με διασκεδαστικό και πρωτοποριακό τρόπο.

Να είστε προετοιμασμένοι για πολλές δοκιμές και σεμινάρια και τις δυο μέρες. Από τις 14.00 έως 22:00 θα έχετε αρκετό χρόνο για να βουτήξετε σε κλασικές ετικέτες και να ανακαλύψετε σπάνιες και premium εκδοχές και από τις δυο κατηγορίες.

Μην χάσετε τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τις premium και super premium φιάλες, το pop up bar που θα είναι στημένο δίπλα στην πισίνα, την ευκαιρία να μιλήσετε με τους ειδικούς για τους τρόπους απόλαυσης και τους συνδυασμούς, που θα γίνουν με σοκολάτα και πούρα. Από τις εκδηλώσεις σημειώστε επίσης τα μαθήματα για να φτιάξετε μόνοι σας κλασικά cocktails με ρούμι και ουίσκι.

iAthens Rum και Whisky Festival | Hilton | 21-22 Σεπτεμβρίου 2019 | Μονοήμερο εισιτήριο γενικής εισόδου € 15 (περιλαμβάνει ένα cocktail), Διήμερο εισιτήριο γενικής εισόδου €20 ευρώ (περιλαμβάνει δυο cocktail), Premium για μια ημέρα για ένα άτομο στα €30 (είσοδο και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τις luxury ετικέτες, 5 κουπόνια για premium ετικέτες, 1 cocktail), Premium για μια ημέρα για δυο άτομα στα €50 ( είσοδο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, 6 κουπόνια για premium ετικέτες, 2 cocktail)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.