Πίνουμε Negroni για καλό σκοπό

Το Negroni Week, η διεθνής πρωτοβουλία του Campari και του αμερικανικού περιοδικού Imbibe, έρχεται για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα και μας καλεί να το γιορτάσουμε για καλό σκοπό.

Πίνουμε Negroni για καλό σκοπό

Το Negroni Week, η διεθνής πρωτοβουλία του Campari και του αμερικανικού περιοδικού Imbibe, έρχεται για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα. Την εβδομάδα από 24 έως 30 Ιουνιού προσκαλεί όλους τους λάτρεις του εμβληματικού cocktail να το απολαύσουν, συμβάλλοντας παράλληλα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ήταν το 1919 στη Φλωρεντία της Ιταλίας, όταν ο Κόμης Camillo Negroni δημιούργησε για πρώτη φόρα αυτό το εμβληματικό cocktail με μόλις τρία υλικά (Gin, Campari, Vermouth) που έμελλε να γίνει διαχρονικό. Πρόκειται για μία συνταγή που έμεινε αναλλοίωτη στο χρόνο και έγραψε ιστορία για την επική της ισορροπία, όπου τα τρία βασικά του συστατικά αλληλοσυμπληρώνονται, με το Gin να δίνει τους αλκοολικούς βαθμούς και τη βοτανικότητα, το Vermouth τη γλυκύτητα και το Campari με την πικράδα του να τα ισορροπεί και να δίνει στο Negroni το χαρακτηριστικό του βάθος και την μακριά επίγευση.

Τον περασμένο χρόνο συμμετείχαν περισσότερα από 700 bars από όλη την Ελλάδα, κατατάσσοντας τη χώρα μας στην 4η θέση παγκοσμίως και στη 2η θέση στην Ευρώπη.
Τη φετινή χρονιά συμμετέχουν ακόμα περισσότερα μπαρ σε όλη την Ελλάδα που θα μπορέσετε να απολαύσετε το αγαπημένο σας Νegroni, ενώ εκείνα θα προσφέρουν μέρος των εσόδων για την ενίσχυση φιλανθρωπικού ιδρύματος της επιλογής τους.

Η έξοδος για cocktail αποκτά, πλέον, διαφορετική σημασία μέσα από αυτή την ξεχωριστή πρωτοβουλία και το Negroni Week σας δίνει τη δυνατότητα, απολαμβάνοντας το αγαπημένο σας cocktail, να συμμετέχετε σε μία παγκόσμια γιορτή με συμβολική αξία.

Περισσότερες πληροφορίες για τα σημεία που συμμετέχουν θα βρείτε εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.