Το Tyco γίνεται ενός και το γιορτάζει

Γενέθλια έχει το λιλιπούτειο μπαράκι της Ρόμβης και οργανώνει ένα μεγάλο πάρτι, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.

Το Tyco γίνεται ενός και το γιορτάζει

Πριν από ένα χρόνο, όταν ανακαλύψαμε το νέο σποτ του κέντρου, τα κοκτέιλ πήγαν κι ήρθαν: στο χέρι για βόλτα στο κέντρο ή άραγμα στη μπάρα με φάνκυ μουσικές, το Tyco έχει κάτι για όλες τις περιστάσεις. Δώδεκα μήνες μετά, κι ενώ ετοιμάζεται ήδη για να ανοίξει το αδερφάκι του στο Χαλάνδρι (το αναμένουμε μέσα στο καλοκαίρι) το λιλιπούτειο μπαρ σβήνει τα κεράκια του με ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων την Παρασκευή 21/6.

Από τις 4μ.μ. ένα χαβανέζικο μπάρμπεκιου θα στηθεί στην απέναντι πλευρά του πεζόδρομου με τον Γιάννη Πέτρο Πετρή του Tiki Bar Athens και τον Γιάννη Σταυρούλακη, τον άνθρωπο πίσω απ' το Tyco, να αναλαμβάνουν ψησίματα και σερβιρίσματα (και όποιος πρόλαβε). Ένα νέο dj booth θα περιμένει έξι από τους Djs που έχουν περάσει μέχρι στιγμής από τους μείκτες του Tyco: οι Bakerman, Giorgos Mantzios aka Mantz, Liou , Bonso, Fragk&Gi, B2B2B2B Surpise θα αναλάβουν σε σειρά τα decks για να τιμήσουν την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής και να γεμίσουν μουσική τον πεζόδρομο. Τέλος, ο Άγγελος Τριανταφυλλόπουλος της ζυθοποιείας Blame the Sun θα σερβίρει κοκτείλ με Beach Bum Tropic Ale, για ένα twist από τις γνωστές μείξεις του καταλόγου του Tyco.

i«Tyco» | Παρασκευή 21 Ιουνίου | 4μ.μ.-2.30π.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες

Tyco

Ρόμβης 11, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.