Το Metaxa σαλπάρει για Κρήτη

Το 2018 ακολουθήσαμε το Metaxa και τους «The Clumsies» σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Φέτος, το project επιστρέφει και σαλπάρει για Κρήτη…

Το Metaxa σαλπάρει για Κρήτη

Το προηγούμενο καλοκαίρι εγκαινιάστηκε το πρόγραμμα «Metaxa Explore Greece» σε συνεργασία με τους «The Clumsies» και πραγματοποιήθηκαν τρία γευστικά ταξίδια εξερεύνησης σε Μύκονο, Πάρο και Αντίπαρο. Μέσα από τους τρεις διάσημους καλοκαιρινούς σταθμούς ανακαλύψαμε τις δυνατότητες του εμβληματικού spirit να γίνεται χαμαιλέοντας και να συνδυάζεται με τις γευστικές ιδιαιτερότητες κάθε τόπου. Γευτήκαμε cocktails με βάση το Metaxa, που έβγαζαν πραγματικά ελληνικό καλοκαίρι!

Αυτή τη φορά, το ταξίδι εξερεύνησης επιστρέφει με την ίδια ομάδα, τους «The Clumsies», με νέο όμως προορισμό το πληθωρικό νησί της Κρήτης. Μέσα σε τρεις ημέρες, 25, 26 και 27 Ιουνίου, με καλεσμένους διάσημους bartenders από όλο τον κόσμο, θα διερευνήσουμε το τοπίο, τη γη και τη γεύση του νησιού, σε συνδυασμό με τα αρώματα του Metaxa.

Το Metaxa σαλπάρει για Κρήτη - εικόνα 1
Ο Philip Bischoff από το bar «Manhattan» της Σιγκαπούρης

Η ομάδα του «The Clumsies» με τους φιλοξενούμενους bartenders θα σαλπάρει πάλι με ιστιοπλοϊκό και με αυτό θα κάνει τον γύρο του νησιού. Εμείς, θα τους συναντήσουμε στην πρώτη στάση, στο μαγευτικό τοπίο του κόλπου του «Daios Cove», στο Βαθύ του Αγίου Νικολάου. Εκεί, θα πραγματοποιηθεί με φόντο το γαλάζιο και το ηλιοβασίλεμα, ένα δυνατό cocktail party. Τα cocktails με βάση το Metaxa έχει αναλάβει να ετοιμάσει ο θρυλικός mixologist Philip Biscoff, από το bar «Manhattan» της Σιγκαπούρης, που είναι τρίτο στα καλύτερα bar του κόσμου.

Στη δεύτερη στάση, στη βιολογική φάρμα του εστιατορίου «Peskesi» στο Ηράκλειο, οι άνθρωποι που θα σταθούν πίσω από την μπάρα είναι περισσότερο οικείοι μας, αφού πρόκειται για το δυνατό δίδυμο του «The Clumsies» Βασίλη Κυρίτση και Νίκο Μπάκουλη. Με τη βοήθεια του Βασίλη και του Νίκου θα δημιουργήσουμε signature cocktails παντρεύοντας το Metaxa με αγνά, παραδοσιακά προϊόντα του νησιού.

Το Metaxa σαλπάρει για Κρήτη - εικόνα 2
Η Jillian Vose από το «Dead Rabbit» της Νέας Υόρκης

Στην τελευταία στάση ανεβαίνουν οι ρυθμοί, αυτή τη φορά εξερευνούμε τη νυχτερινή ζωή της Κρήτης βολτάροντας στα Χανιά και δίνοντας ραντεβού για ένα ακόμα party στο γνωστό bar «Café Boheme». Εκεί, θα μας περιμένουν πάλι δυο από τους καλύτερους bartender στον κόσμο,ο Shingo Gokan από το «Speak Low» της Σαγκάης και η Jillian Vose από το «Dead Rabbit» της Νέας Υόρκης. Ο καθένας θα φτιάξει από 5 cocktails με άρωμα Metaxa και Κρήτης.

Σημειώστε τις ημερομηνίες και τα μέρη, γιατί το ταξίδι με το Metaxa είναι ανοιχτό προς το κοινό και όποιοι είστε στην Κρήτη μπορείτε να ζήσετε βήμα-βήμα όλη την εμπειρία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.