Κάθε Δευτέρα στο «Island» θα γίνεται… του bartender

Κάθε Δευτέρα πλέον, και για όλο το καλοκαίρι, η μπάρα του «Island» θα έχει φιλοξενούμενους την αφρόκρεμα του ελληνικού bartending…

Κάθε Δευτέρα στο «Island» θα γίνεται… του bartender

Το εντυπωσιακό σκηνικό του «Island» με φόντο το έντονο γαλάζιο μπορεί να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Πώς γίνεται αυτό; Όταν το απολαμβάνεις παρέα με ένα καλό ποτό. Κάντε εικόνα τον συνδυασμό του λευκού φόντου με τη θάλασσα, τη μουσική και προσθέστε την τελευταία πινελιά από συναρπαστικά summer cocktails, σερβιρισμένα από βραβευμένους bartenders. Κάθε Δευτέρα πλέον, και για όλο το καλοκαίρι, η μπάρα του «Island» θα έχει φιλοξενούμενους την αφρόκρεμα του ελληνικού bartending.

Κάθε Δευτέρα στο «Island» θα γίνεται… του bartender - εικόνα 1
Λορέτα Τόσκα

Στις 17 Ιουνίου ο Αλέξης Σιμωνίδης θα αφήσει το «The Clumsies» και θα ετοιμάσει εκεί μερικές από τις ευρηματικές συνταγές του. Στη συνέχεια, την 1 Ιουλίου, τη σκυτάλη θα πάρει μια αναγνωρισμένη γυναικεία παρουσία, η Λορέτα Τόσκα και μια εβδομάδα μετά, στις 8 Ιουλίου, ο Alexander Steptsenko θα φέρει άρωμα Ιταλίας με βερμούτ από το «Odori».

Κάθε Δευτέρα στο «Island» θα γίνεται… του bartender - εικόνα 2
Steve Ajulo

Πολύ ενδιαφέρουσα είναι η συμμετοχή του Στέλιου Παπαδόπουλου στις 15 Ιουλίου, που θα εκπροσωπήσει το νέο bar «Barro Negro», προτείνοντας ένα μενού γεμάτο τεκίλα και mezcal. Στις 21 Ιουλίου έχουμε άφιξη από τη Θεσσαλονίκη, τον World Class bartender 2018 Αχιλλέα Πλακίδα. Μετά, ετοιμαστείτε για πολύ fun με τον Alper Deli από το "7 Jokers", για ευφάνταστα cocktails με φοβερά homemade υλικά από τον Γιώργο Καβακλή (Spoiled), για μείξεις με ελληνικό άρωμα από τον Αντώνη Μαντζαρίδη (Senios) και για υψηλές aperitivo καταστάσεις από τον Steve Ajulo (Odori).



i27ο χλμ. Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου, Βάρκιζα | 2109653563

Περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.