Στο «Bairro» έχουν afternoon party με τον Dj Da Mike

Το πιο happy all day bar του Ζωγράφου υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα δυνατό afternoon party που θα γεμίσει τολμηρά beats την Πλατεία Γαρδένιας.

Στο «Bairro» έχουν afternoon party με τον Dj Da Mike

Το πιο happy all day bar του Ζωγράφου υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα δυνατό afternoon party που θα γεμίσει τολμηρά beats την Πλατεία Γαρδένιας. Την Κυριακή 9 Ιουνίου από τις 6 μ.μ. οι μουσικές θα είναι πιο ανεβαστικές, τα κοκτέιλ ακόμα πιο δροσερά και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι πάρετε την καλή σας διάθεση και την παρέα σας και να πάτε πλατεία.

Στα decks θα βρίσκεται ο Da Mike, ο οποίος θα σας ανεβάσει με τα γνωστά δυνατά του house beats, από afro μέχρι deep house, ενώ το opening set το έχει αναλάβει ο Μαρίνος Τσιλιγιάννης. Όσο για τη μπάρα, ο βραβευμένος bartender Ανδρέας Χαιντίνης έχει ετοιμάσει ειδικά για την περίσταση μία άκρως καλοκαιρινή λίστα με 5 κοκτέιλ και non alcohol προτάσεις, τα οποία θα συνδυάσετε ιδανικά με τις comfort επιλογές της κουζίνας του.

i«Bairro» | 3ης Ορεινής Ταξιαρχείας, Ζωγράφου | 2107775000

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.