Το Noel γίνεται τεσσάρων και μας καλεί να το γιορτάσουμε

Το bar που μεταμόρφωσε την Στοά Κουρτάκη σε must προορισμό- που έχει πάντα την ατμόσφαιρα γιορτής- έχει ετοιμάσει για τα γενέθλια του ένα party που τα έχει όλα.

Το Noel γίνεται τεσσάρων και μας καλεί να το γιορτάσουμε

Το bar που μεταμόρφωσε την Στοά Κουρτάκη σε must προορισμό- που έχει πάντα την ατμόσφαιρα γιορτής- έχει ετοιμάσει για τα γενέθλια του ένα party που τα έχει όλα. Την Τρίτη 4 Ιουνίου θα σβήσει κεράκια, με μπαλόνια, cocktails, ειδικά σχεδιασμένα για την περίσταση και live μουσικές από αγαπημένους djs, για να μπούμε σε διάθεση χορού.

Είναι αλήθεια ότι σε αυτά τα τέσσερα χρόνια το Noel έχει αλλάξει και τις δικές μας συνήθειες, ειδικά όσον αφορά το πίνειν. Με τις cocktail κολεξιόν του μας έβαλε στο κλίμα του after office και με τις εναλλαγές στην διακόσμηση μας ταξίδεψε σε μαγικούς σταθμούς που αποτελούν μητροπόλεις των cocktails, βλέπε τα υπέροχα Χριστούγεννα στην Νέα Υόρκη, τους δροσερούς βοτανικούς κήπους της Αγγλίας, τους νοσταλγικούς παιδότοπους με γλειφιτζούρια, μας πήγε για μια βραδιά ακόμα και στο πιο διάσημο καμπαρέ του Παρισιού.

Το Noel γίνεται τεσσάρων και μας καλεί να το γιορτάσουμε - εικόνα 1

Για τα γενέθλια του έχει στήσει ένα ακόμα ταξιδιάρικο fine drinking σκηνικό γεμάτο πορτοκαλεώνες, εμπνευσμένο από το Grand Marnier, το Μεξικό και την Frida Kahlo. Εκεί θα αρχίσουμε να γιορτάζουμε από τις πέντε το απόγευμα με εντυπωσιακά ιταλικά aperitivi, που έχει επιμεληθεί ο head bartender της Hytra, Παναγιώτης Φράγκος, με επιλεγμένα spirits της Β.Σ Καρούλιας.

Στη συνέχεια η διάθεση θα ανέβει με extra δημιουργικές μείξεις. Αυτήν τη φορά στο shaker θα πρωταγωνιστήσει το Grand Marnier και όχι μόνο μια φορά, αλλά σε τρεις διαφορετικές απόλυτα καλοκαιρινές συνταγές. Εννοείται ότι παράλληλα με τα cocktails θα παίζουν συνέχεια οι κατάλληλες μουσικές επιλογές.

Περισσότερες πληροφορίες

Noel

Κολοκοτρώνη 59Β, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.