Το «Flamingo» μας στέλνει γευστικό ταξίδι στην Αμερική

Το πιο εξωτικό all day bar του Παγκρατίου ετοιμάζει ένα δυνατό διήμερο αφιερωμένο στην αμερικανική κουλτούρα με αυθεντικές comfort νοστιμιές και το κατάλληλο soundtrack για να τις απολαύσετε.

Το «Flamingo» μας στέλνει γευστικό ταξίδι στην Αμερική

Μετά τα επιτυχημένα, γευστικά ταξίδια σε Ελλάδα και Μεξικό, το «Flamingo» ετοιμάζει ένα ειδικό μενού αποκλειστικά με comfort γεύσεις από την αμερικανική κουζίνα. Για δύο μέρες, την Πέμπτη 23/5 και την Παρασκευή 24/5 από τις 5 μ.μ μέχρι και τις 11:30 μ.μ θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε- μεταξύ άλλων- mac n’ cheese με γκούντα, τραγανό κοτόπουλο και τηγανιτό κρεμμύδι, onion rings με bbq σος, φρέσκιες τηγανιτές πατάτες με αρωματική τρούφα και παρμεζάνα, burger κοτόπουλου με σπιτική πικάντικη μαγιονέζα, αυθεντική σαλάτα του Καίσαρα και φτερούγες κοτόπουλου με ανανά και bourbon bbq σος.

Όσο για επιδόρπιο σας ετοιμάζουν μία λαχταριστή μηλόπιτα με butterscotch και παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης. Στις μουσικές θα βρίσκεται και τις δύο μέρες ο Dj Zegas, ο οποίος θα παρουσιάσει ένα set από west coast funk, northern soul, US garage, californian psych και ... ότι προκύψει.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.