Έρχεται ξεχωριστό pop up με άρωμα Ελλάδας

Το «Senios» φιλοξενεί το project «Metaxa Explorer» με ένα συναρπαστικό pop up event.

Έρχεται ξεχωριστό pop up με άρωμα Ελλάδας

Τη χρονιά που μας πέρασε το εμβληματικό ελληνικό spirit γιόρτασε τα 130 χρόνια του με ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο τρόπο. Μας προσκάλεσε σε ένα ιδιότυπο ταξίδι εξερεύνησης και γεύσεων, που περιλάμβανε αποστολή σε τρεις δημοφιλείς σταθμούς την Μύκονο, την Πάρο και την Αντίπαρο και πολλές δοκιμές σε ευρηματικά cocktails με Metaxa και τοπικά υλικά.

Φέτος το Metaxa Exlporer επιστρέφει πιο δυνατό, με νέο προορισμό την Κρήτη και με κάτι που μας αφορά. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μας κάνει μέλη του πληρώματος του διοργανώνοντας ένα συναρπαστικό pop up event, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαΐου, στο γνωστό bar της Καλαμιώτου, το «Senios».

Οι πόρτες θα είναι ανοιχτές για όλους και το πρόγραμμα κρύβει πολλές εκπλήξεις. Για να πάρετε μια γεύση, στη μπάρα θα βρίσκεται το ταλαντούχο δίδυμο του «The Clumsies», Νίκος Μπάκουλης και Βασίλης Κυρίτσης, και θα μας ετοιμάσουν προχωρημένες signature συνταγές, με πρωταγωνιστή το Metaxa. Τα πρωτότυπα cocktails θα μας ταξιδέψουν με τα ιδιαίτερα υλικά τους στην Ελλάδα και το ταξίδι θα εμπλουτιστεί με αυθεντικούς μεζέδες. Το πάντρεμα των ποτών και των ελληνικών πιάτων θα έχουν εννοείται έντονο το στοιχείο της Κρήτης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.