Στο «Bairro» έχουν easter party

To στέκι του Ζωγράφου διοργανώνει την καθιερωμένη γιορτινή βραδιά μετά την Ανάσταση

Στο «Bairro» έχουν easter party

Όσοι μείνουμε στην Αθήνα τις ημέρες του Πάσχα δεν χρειάζεται να ανησυχούμε: Υπάρχουν πολύ ωραία πράγματα να κάνουμε, βλέπε το after party μετά την Ανάσταση στις 27 Απριλίου, στο ζεστό, φιλικό και happy bar, πάνω στην Πλατεία Γαρδένιας, στη καρδιά του Ζωγράφου.

Κάθε χρόνο, το Μεγάλο Σάββατο στις 00:30 το «Bairro» ανεβάζει ρυθμούς και διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή που συνδυάζει δυνατές μουσικές, ανοιξιάτικα cocktails και νόστιμες γευστικές προτάσεις. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, πάρτε την καλή σας διάθεση και την παρέα σας και πάτε πλατεία.

Στο «Bairro» έχουν easter party - εικόνα 1
Andy's margarita

Τη μουσική έχει αναλάβει ο Dj Johnny Andrianakis και τα cocktails ο βραβευμένος bartender Ανδρέας Χαιντίνης. Για να είστε λίγο διαβασμένοι, η δράση θα παίξει γύρω από την μεγάλη μπάρα και αξίζει να πιάσετε θέση και να δοκιμάσετε το δροσερό cocktail μενού. Ανάμεσα στις μείξεις ξεχωρίζουν το ιδιαίτερο Andy's margarita με τεκίλα, χυμό lime και χειροποίητο σιρόπι από μαύρη μπύρα και to Bairro Fashioned, μία παραλλαγή του Old Fashioned με ουίσκι, σιρόπι σφενδάμου και peychauds’ bitters.

Τέλος, αναμένουμε το μικρό αδερφάκι του Bairro που θα ανοίξει από την ίδια ομάδα bartenders από τον Ιούνιο στην Πάρο, δίνοντας νέο αέρα στη Νάουσα.

i«Bairro» | 3ης Ορεινής Ταξιαρχείας, Ζωγράφου | 2107775000

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.