Το Island υποδέχεται το καλοκαίρι

Το εμβληματικό club - restaurant της Βάρκιζας σημαίνει την έναρξη της πιο όμορφης σεζόν του αθηναϊκού νότου, με ένα παλμαρέ λαμπερών καλεσμένων και εντυπωσιακών evens.

Το Island υποδέχεται το καλοκαίρι

Το εμβληματικό club – restaurant σημαίνει την έναρξη της πιο όμορφης σεζόν του αθηναϊκού νότου, ανοίγοντας τις πύλες του την Πέμπτη 2 Μαΐου, με ένα φαντασμαγορικό πάρτυ που θα αποτελέσει την αρχή της νέας εποχής του χώρου, αλλά και της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Λαμπερά ονόματα, εμπνευσμένα events, αλλά και μεγάλοι stars από το διεθνές παλμαρέ των DJs, όπως οι Lost Frequencies, οι Sunnery James & Ryan Mariano, κι ο Roger Sanchez, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του venue της Βάρκιζας, που επιστρέφει με τον Νίκο Σκλήρα στο πόστο του executive chef και την Μυρσίνη Σπανέλη στο cocktail list της fine drinking εμπειρίας του.

Θεματικά πάρτυ όπως το tropical κι εξωτικό Hawaiian Dream κάθε Πέμπτη και το κεφάτο κι ακομπλεξάριστο La Luz κάθε Κυριακή, θα ανανεώσουν το εβδομαδιαίο μας ραντεβού στον μοναδικής αισθητικής χώρο του «Island», ενώ εκλεκτοί guest chefs όπως ο Νίκος Καραθάνος, ο Γκίκας Ξενάκης, o Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Γιάννης Παρίκος, ή ο Μιχάλης Νουρλόγλου, θα παρουσιάζουν ένα διαφορετικό μενού κάθε Τετάρτη, στα πλαίσια του εκλεκτικού Island Dine Wednesdays. Όσο για το Athens Riviera Fireworks Festival, το καθιερώμενο φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων, αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαΐου στις 10.30μ.μ., γεμίζοντας τον ουρανό με τη λάμψη του πιο κομψού απ’ τα hot spots του καλοκαιρινού μας χάρτη.

Περισσότερες πληροφορίες

Island Athens Riviera

27ο χλμ. Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου, Βάρκιζα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.