Στο «Under The Palm» έχει πάντα καλοκαίρι

Το νέο μπαρ στην Πραξιτέλους θα σας κάνει να νιώσετε πως είστε διακοπές σε νησί χορεύοντας και πίνοντας εξωτικά κοκτέιλ κάτω από τον φοίνικα.

Στο «Under The Palm» έχει πάντα καλοκαίρι

Και εκεί που αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις στην πόλη όσο ανοίγει ο καιρός, ήρθε σαν απάντηση το «Under The Palm», το νέο στέκι στην Πραξιτέλους στον αριθμό 37. Οι δημιουργοί του είναι πέντε φίλοι με εμπειρία στο χώρο της εστίασης, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους με μοναδικό σκοπό να φέρουν το καλοκαίρι στο κέντρο της Αθήνας.

Στο «Under The Palm» έχει πάντα καλοκαίρι - εικόνα 1

Άνοιξε τον περασμένο μήνα και ήδη η ντιζαϊνάτη ταμπέλα που αλλάζει χρώματα, ο μίνιμαλ χώρος και, φυσικά, η εντυπωσιακή κατασκευή του φοίνικα πάνω από την μεγάλη μπάρα έχουν φωτογραφηθεί και ινσταγκραμηθεί πολλάκις μέχρι σήμερα. Αυτά, βέβαια, που θα σας στείλουν διακοπές στο «Under The Palm» είναι τα δροσιστικά κοκτέιλ και οι ανεβαστικές μουσικές του. Όλες οι μείξεις στην μπάρα έχουν ως βάση φρέσκα φρούτα και εξωτικά υλικά, ενώ οι μουσικές του είναι πάντα κεφάτες σαν να βρίσκεσαι σε μπαρ νησιού και όχι στην καρδιά της Αθήνας.

Στο «Under The Palm» έχει πάντα καλοκαίρι - εικόνα 2

Ανοίγει από το πρωί σερβίροντας καφέ αλλά και νόστιμα πιάτα από την κουζίνα του για να τσιμπήσετε το μεσημέρι μέχρι και πολύ αργά το βράδυ. Όσο για την μπάρα, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές στην κάβα του για straight ποτά, σπέσιαλ Gin & Tonic σερβιρίσματα και εξωτικά κοκτέιλ, όπως τα εξαιρετικά «Super Goofy» και «Lose the plot». Η all day κουζίνα του θα ικανοποιήσει οποιαδήποτε λιγούρα σας με νόστιμες τάρτες, σαλάτες, κρουασάν και homemade πίτσες με φρέσκα υλικά.

Σημειώστε ότι στον πρώτο όροφο του «Under The Palm» φιλοξενούνται pop up events, κυρίως με fashion χαρακτήρα, συνοδευόμενα πάντα από τα ανάλογα launch parties, ενώ τις Κυριακές ενας dj ή/και ένας bartender κάνουν guest εμφανίσεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.