Στο Noel η αφρόκρεμα του λονδρέζικου bartending

Το εντυπωσιακό bar της Κολοκοτρώνη, βραβευμένο από τα Αθηνόραμα bar awards 2019, φιλοξενεί δυο σημαντικά ονόματα του παγκόσμιου bartending για δυο εμφανίσεις έκπληξη.

Στο Noel η αφρόκρεμα του λονδρέζικου bartending

Την Τετάρτη 10 Απριλίου, πίσω από την φινετσάτη μπάρα του Noel θα βρίσκονται οι Luca Cinalli και Gabriele Manfredi, head bartenders και bar managers, σε κάποια από τα πιο διάσημα bar του Λονδίνου, όπως είναι το Nightjar και το Oriole. Τα δυο αυτά bar ξεχωρίζουν για την προσωπικότητα των cocktails και το concept του μενού τους. Όσοι βρεθούμε το βράδυ της Τετάρτης στο Noel θα έχουμε την τύχη να δοκιμάσουμε αρκετά από τα ιδιαίτερα signature cocktails των Luca και Gabriele και ν’ ανακαλύψουμε πολλά από τα ευρηματικά μυστικά τους.

Για όσους θέλουν να μάθουν και να δοκιμάσουν περισσότερα, υπάρχει και συνέχεια. Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 11 Απριλίου, θα δώσουν ένα συναρπαστικό masterclass, που θα ξεκινήσει από τις 12:00 το πρωί και θα κρατήσει περίπου πέντε ώρες. Το σεμινάριο είναι χωρισμένο σε δυο ενότητες. Η πρώτη, περιλαμβάνει θέματα στα οποία το δίδυμο έχει ειδικότητα, όπως είναι η φιλοσοφία των μενού, οι γαρνιτούρες, οι δημιουργικές συνταγές και η ζύμωση, ενώ η δεύτερη ενότητα είναι αφιερωμένη στις τεχνικές.

i Για να κλείσετε μια θέση, επικοινωνήστε με το Noel στο τηλέφωνο 6945934359 | Το κόστος συμμετοχής είναι €60

Περισσότερες πληροφορίες

Noel

Κολοκοτρώνη 59Β, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.