Ξενυχτάμε | The Zero Won, The Ruckus Habits ή The man from Managra (27/3-2/4)

Αυτήν την εβδομάδα εμπιστευόμαστε για την διασκέδαση μας αποκλειστικά την εγχώρια εναλλακτική σκηνή και ξενυχτάμε σε indie rock και pop συναυλίες, χορεύουμε με techno dj sets και ταξιδεύουμε με trip hop μελωδίες.

Ξενυχτάμε | The Zero Won, The Ruckus Habits ή The man from Managra (27/3-2/4)

Η εγχώρια εναλλακτική μουσική σκηνή έχει πολλά διαμάντια, είτε μιλάμε για συγκροτήματα, είτε για σόλο καλλιτέχνες και Djs. Αυτή την εβδομάδα έχουμε ευκαιρίες να απολαύσουμε ορισμένους εκπροσώπους της εγχώριας σκηνής ακούγοντας alternative rock σε δυνατά ντεσιμπέλ, χορεύοντας σε cosmic pop και techno ρυθμούς ή απλά χαλαρώνοντας με trip hop μελωδίες.

«The Ruckus Habit» & «Tritocosmics» live στο Six D.o.g.s

Ξενυχτάμε | The Zero Won, The Ruckus Habits ή The man from Managra (27/3-2/4) - εικόνα 1

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου ένα δυναμικό alternative μουσικό σχήμα έρχεται να ταράξει την ησυχία της Αβραμιώτου. Οι «Ruckus Habit» ροκάρουν δυνατά από το 2012 και είναι γνωστοί κυρίως για τα πολλά ντεσιμπέλ τους, τις ρυθμικές κιθάρες, τις έντονες μπασογραμμές και τα δυνατά τύμπανα σε συνδυασμό με τα μελετημένα lyrics. Αν και μπορεί να μην τους θέλεις για γείτονες, σε αυτό το live στο «Six D.o.g.s» θα πας για τον ιδιαίτερο alternative indie rock ήχο τους. Μαζί τους θα είναι οι «Tritocosmics» που θα συμβάλουν στην τρέλα με την progressive rock ψυχεδέλειά τους.

iΏρα έναρξης: 21:00 | Είσοδος: €5

«The Zero Won» live στο Romantso

Ξενυχτάμε | The Zero Won, The Ruckus Habits ή The man from Managra (27/3-2/4) - εικόνα 2
© Ioanna Kitrou

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου οι «The Zero Won» θα βρεθούν με όμορφη παρέα στο «Romantso» για να παρουσιάσουν το νέο τους E.P «Glitter&Lashes» σε ένα live γεμάτο disco beats και μοναδικά visuals. Η αθηναϊκή μπάντα με την pop αισθητική και τις Cosmic disco μελωδίες θα ανεβάσει τους ρυθμούς, ενώ θα την πλαισιώσουν δύο ανερχόμενα ηλεκτρονικά σχήματα, οι «Project Uncut» και οι «St. Guilt». Μαζί τους θα είναι για πρώτη φορά η «Sma Rag Da » με τον indie ήχο, που γνωρίσαμε από τις εξαιρετικές διασκευές της στα παραδοσιακά ηπειρώτικα, όπως το «Τσοπανάκος ήμουνα».

iΏρα έναρξης: 21:00 | Είσοδος: €6

Djs «Fo & VRGN» στο Crust

Ξενυχτάμε | The Zero Won, The Ruckus Habits ή The man from Managra (27/3-2/4) - εικόνα 3

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου δύο γυναίκες καταλαμβάνουν τα decks του «Crust» με σκοπό να ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα του υπογείου. Η Dj Fo έχοντας 25 χρόνια εμπειρίας πίσω από τα decks υπηρετεί πιστά την ηλεκτρονική dance σκηνή, ενώ την έχουμε ακούσει σε μερικά από τα μεγαλύτερα clubs της χώρας. Η Dj VRGN, αν και μετρά λίγο καιρό πίσω από τα decks, έχει αποδείξει το πάθος της για την dance μουσική. Και οι δύο μαζί υπόσχονται να ταρακουνήσουν τα θεμέλια της πιτσαρίας με δυναμικά dj sets που θα κινούνται από σκληρή techno μέχρι deep house ατμοσφαιρικές μελωδίες.

iΏρα έναρξης: 23:30 | Είσοδος ελεύθερη

«The Man from Managra» live στο Rabbithole art & performance space

Ξενυχτάμε | The Zero Won, The Ruckus Habits ή The man from Managra (27/3-2/4) - εικόνα 4

Το Σάββατο 30 Μαρτίου ο «The Man from Managra», όπως λέγεται διαφορετικά ο γνωστός μουσικός παραγωγός Coti K., θα παρουσιάσει το νέο του δίσκο «King Time» στον φιλόξενο χώρο του «Rabbithole» στο Μεταξουργείο. Με 30 χρόνια παρουσία στην ανεξάρτητη μουσική σκηνή, τον έχουμε δει στους «Stereo Nova», έχουμε ακούσει μελωδίες του σε ταινίες του Λάνθιμου και σε θεατρικές παραστάσεις του Παπαϊωάννου και έχουμε ταξιδέψει με το τελευταίο του, ομώνυμο, μουσικό project. Σε αυτή την συναυλία θα ακούσουμε τα κομμάτια του νέου του δίσκου αλλά και επιλογές από τις προηγούμενες δουλειές του.

i Ώρα έναρξης: 21:30 | Προπώληση εισιτηρίων: €7 | Ταμείο: €9

Οι «Downtempo Invaders» στο Superfly

Ξενυχτάμε | The Zero Won, The Ruckus Habits ή The man from Managra (27/3-2/4) - εικόνα 5

Την Κυριακή 31 Μαρτίου οι «Downtempo Invaders», όπως ονομάζουν την σύμπραξή τους ο Dj Stiko και ο Vj Sigma Gamma, θα βρεθούν στο «Superfly» για ένα audiovisual show. Θα ξεκινήσουν χαλαρά από το απόγευμα με chillout και trip hop μουσικές που θα δέσουν με visuals από γιαπωνέζικα animations. Έτσι θα έχουμε τις trip μελωδίες των Massive Attack και Tricky από την μία, με εκείνες των Τζουμαρού και Roboteck από την άλλη να συνθέτουν ένα audiovisual νοσταλγικό σκηνικό των παιδικών μας χρόνων.

iΏρα έναρξης: 19:00 | Είσοδος ελεύθερη


Περισσότερες πληροφορίες

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Ρομάντσο

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.