Το «Baba au Rum» γίνεται 10 ετών και το γιορτάζει

Δύο από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου έρχονται από Λονδίνο και Παρίσι για να καταλάβουν την μπάρα του, εξαιρετικοί djs ενώνουν τις δυνάμεις τους πίσω από τα decks, cocktails, χορός και μουσικές στα δέκατα γενέθλια του «Baba».

Το «Baba au Rum» γίνεται 10 ετών και το γιορτάζει

Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από τότε που ένα μπαρ στον πεζόδρομο της Κλειτίου με τρέλα και πάθος για το ρούμι, έγινε σημείο αναφοράς στην μπαρίστικη σκηνή της πόλης, αλλά και ένα από τα καλύτερα μπαρ στην παγκόσμια κατάταξη τονώνοντας την υπερηφάνεια μας. Το «Baba au Rum» δεν σταματά να μας εκπλήσσει με την πρωτοπορία του στις μείξεις και την εντυπωσιακή συλλογή του από ρούμια που– και να θέλαμε- δεν βρίσκουμε πουθενά αλλού.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου ετοιμάζει ένα άχαστο πάρτι γενεθλίων με εκλεκτούς καλεσμένους, φοβερές μουσικές και τη νέα του επετειακή cocktail και spirit list. Όσοι πάτε μην παραξενευτείτε από τις άγνωστες φάτσες που θα δείτε πίσω από την μπάρα, μιας και δύο από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου, το «Artesian» από το Λονδίνο και το «Little Red Door» από το Παρίσι, θα είναι εκεί από τις 5 μ.μ. για να σας σερβίρουν τις signature δημιουργίες τους. Τις μουσικές θα αναλάβουν οι Djs Antoine Catelan και Matho Pezlo με funky beats, afro tropical και disco ρυθμούς που δεν θα αφήσουν κανέναν ακούνητο.

iΏρα έναρξης: 17:00 | Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες

Baba Au Rum

Κλειτίου 6, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.