Το «Django Bar» είναι η νέα casual πρόταση της Κηφισιάς

Ένα νέο αυθεντικό rock bar στο κέντρο της Κηφισιάς με στιλ και φινέτσα, που έχει αδυναμία στον Ταραντίνο, τον Elvis Presley αλλά και τον Frank Sinatra.

Το «Django Bar» είναι η νέα casual πρόταση της Κηφισιάς

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερα χαλαρά στέκια για ποτό και φαγητό στην Κηφισιά, που πάνε κόντρα στην γενικευμένη αντίληψη που την θεωρεί ως κατεξοχήν κυριλέ πιάτσα. Ένα από αυτά τα στέκια στο κέντρο της Κηφισιάς είναι το νέο «Django Bar», ένα new age ροκάδικο που εγκαταστάθηκε στον πεζόδρομο της Δροσίνη, εκεί ακριβώς που βρισκόταν το γλυκύτατο «Μουστάκι».

Ξεκινώντας με το όνομα του bar, δεν χρειάζεται και πολύ φαντασία για να καταλάβεις ότι ο δημιουργός του, Δημήτρης Ευαγγελάτος, είναι φαν του Ταραντίνο. Μπαίνοντας, βέβαια, στο «Django» αντιλαμβάνεσαι το πόσο μεγάλος φαν είναι πραγματικά, αλλά και ότι αυτό το μπαρ είναι καθαρόαιμο ροκάδικο χωρίς καμία αμφιβολία. Μικρός αλλά καλοσχεδιασμένος χώρος όπου επικρατεί το σκούρο ξύλο στην μακρόστενη μπάρα και στα γύρω πάσα και το γκρι industrial style στους τοίχους. Παντού τριγύρω κρεμασμένα κάδρα και poster από είδωλα της rock σκηνής αλλά και αγαπημένα στιγμιότυπα από ταινίες του Ταραντίνο, με τον «Django» τον τιμωρό να πρωταγωνιστεί σε περίοπτη θέση.

Το «Django Bar» είναι η νέα casual πρόταση της Κηφισιάς - εικόνα 1

Έπιασα θέση στην μπάρα και πήρα να πιω ένα «Kill Bill», μιας και στο «Django» μπορείς να πιεις όλες τις ταινίες του Ταραντίνο σε cocktail. Κάπου εκεί ανάμεσα στο δροσερό «Kill Bill» και τη φωνή του Bob Dylan στο background και ενώ το μπαρ άρχιζε να γεμίζει με τον νεαρόκοσμο της Κηφισιάς, παρατήρησα το αγαπημένο μου poster στο «Django». Ακριβώς πάνω από τα μπουκάλια των ποτών, ανάμεσα στα posters των «Sex Pistols» και των «The Clash», ήταν η φωτογραφία τεσσάρων καλοντυμένων αντρών που έπαιζαν μπιλιάρδο. Ο λόγος για το διάσημο «Rat Pack» του Frank Sinatra, Dean Martin και Sammy Davis Jr, την αφρόκρεμα των διασκεδαστών που μεσουρανούσαν τις δεκαετίες του ’50 και του ’60 στην παγκόσμια σκηνή.

Αυτό το poster μου έδωσε και την αίσθηση του «Django», δηλαδή ενός rock μπαρ που μπορείς να παρτάρεις με φινέτσα. Σε αυτό βοηθούν αδιαμφισβήτητα η μουσική του, που κινείται σε όλο το φάσμα της rock, από κλασική και rock n roll, μέχρι τα πιο σύγχρονα ακούσματα και οι γνωστοί μουσικοί παραγωγοί που εναλλάσσονται καθημερινά στα decks του.

Το «Django Bar» είναι η νέα casual πρόταση της Κηφισιάς - εικόνα 2

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.