12 ώρες με τους «Felizol & The Boy» στο Six D.O.G.S

Το ταλαντούχο δίδυμο γιορτάζει τα 10 χρόνια κοινής πορείας του και παρουσιάζει τη νέα του δουλειά σε ένα dj set & live μαραθώνιο μέχρι τελικής πτώσεως, με special guests και πολλές εκπλήξεις.

12 ώρες με τους «Felizol & The Boy» στο Six D.O.G.S

Οι «Felizol & The Boy», aka Γιάννης Βελσεμές και Αλέξανδρος Βούλγαρης, γιορτάζουν τα 10 χρόνια κοινής πορείας τους με ένα ακόμη μαραθώνιο ξεφάντωμα στο «Six d.o.g.s». Την Κυριακή 3 Μαρτίου, από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 3 τα ξημερώματα, θα στήσουν τα analog synthesizers και drum machines τους και θα γιορτάσουν τα δέκατά τους γενέθλια με την κυκλοφορία της κασέτας- ναι, κασέτας- τους «Tesoro».

Έχοντας περάσει 5 χρόνια από το εξαιρετικό «Like Cannibal Father Like Cannibal Son», επιστρέφουν με το «Tesoro» που περιέχει 6 ακυκλοφόρητες συνθέσεις και αγαπημένα κομμάτια που τους καθιέρωσαν. Το «Tesoro» θα κυκλοφορήσει σε limited έκδοση κασέτας, αλλά για να μη ψάχνετε τα καταχωνιασμένα σας κασετόφωνα, θα το βρείτε και ψηφιακά από την «Sportex Audio».

Αυτή την Κυριακή στο επετειακό party τους στο «Six d.o.g.s» σας περιμένουν συναυλίες, dj sets με special guests, προβολές και χάπενινγκ, ψυχανάλυση και καραόκε, brunch αλλά και απογευματινός υπνάκος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

15.00-16.30 Θα σερβιριστεί εξαίρετη πατατόσουπα με τη συνοδεία vinyl dj set από τον «Felizol» με τίτλο: «Τα ελληνικά σάουντρακζ της ζωής μου».

16.30-17.30 Power nap (φέρτε sleeping bags ή yoga mattresses), ενώ ο «Τhe Boy» θα σας διαβάζει ερωτικά παραμύθια για ενήλικες με μουσική υπόκρουση τον αυτοσχεδιαστικό ήχο του «Felizol» από φυσικό πιάνο και analog synthesizers.

17.30-19.00 Προβολή της ταινίας «Return to Oz» (παραγωγής 1985) με απότομα pauses για live commentary, stand-up comedy και το πρώτο «Μαριανίνα Κριεζή Karaoke Supercontest».

19.00-20.00 Οι «Felizol & The Boy», πίνοντας το αρωματικό τσάι τους στους καναπέδες, θα παίξουν ο ένας στον άλλο live τα καινούργια τους τραγούδια για να πάρουν μια φιλική γνώμη.

20.00-23.00 Οι «Felizol & The Boy» σε ένα live set γεμάτο από brutal pop, pastrami techno, post nerd και theodorakian goth ρυθμούς με επιλογές από την δεκάχρονη πορεία τους.

23.00-03.00 «Tesoro Release Party», όπου ο «Felizol» θα μιξάρει αριστερίζουσα house και ο «The Boy» θα μιξάρει γυναικείες φωνές από όλα τα είδη μουσικής που γνωρίζει.

i Ώρα έναρξης: 15:00 | Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.