Ξενυχτάμε | Cayetano, The Sexy Christians ή Εβρίτικη Ζυγιά; (21-26/2)

Αυτήν την εβδομάδα ξενυχτάμε σε μπαρ με downtempo ρυθμούς, χορεύουμε ιδρωμένο rock n roll και γλεντάμε παραδοσιακά με ψυχεδελικά θρακιώτικα και ηπειρώτικη jazz.

Ξενυχτάμε | Cayetano, The Sexy Christians ή Εβρίτικη Ζυγιά; (21-26/2)

Αυτήν την εβδομάδα δεν θα αφήσουμε να μας πάρει από κάτω το κρύο που έρχεται. Άλλωστε, ο καλύτερος τρόπος για να ζεσταθούμε είναι να στριμωχτούμε στα bar της πόλης, να φάμε πίτσα και να ακούσουμε dub, να ιδρώσουμε χορεύοντας rock n roll και να γλεντήσουμε παραδοσιακά.

Οι «Φυστικί σαλόνι» live στο Ποτάμι

Ξενυχτάμε | Cayetano, The Sexy Christians ή Εβρίτικη Ζυγιά; (21-26/2) - εικόνα 1

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου επιστρέφουμε στις ρίζες με παραδοσιακές μουσικές από τους εξαιρετικούς «Φυστικί Σαλόνι» στο «Ποτάμι». Η μπάντα που τα καλοκαίρια γυρνάει τα νησιά έχει καταφέρει να ενσωματώσει στον ήχο της τα παραδοσιακά ηπειρώτικα με τους up tempo ρυθμούς του Αιγαίου και να τα αποδώσει με το δικό της μοναδικό στιλ. Το βιολί και το λαούτο πλαισιώνονται από το κοντραμπάσο και τα κρουστά και το αποτέλεσμα είναι η σύγχρονη προσέγγιση των «Φυστικί Σαλόνι» στην παράδοση που ξεσηκώνει σε όλες τις live εμφανίσεις τους.

i «Ποτάμι» | Συγγρού 122 & Γ.Ολυμπίου 27-29, Αθήνα | 211407476 | Ώρα έναρξης: 22:00 | Είσοδος ελεύθερη

Οι «Εβρίτικη Ζυγιά» live και after party με «Baris K.» στο Romantso

Ξενυχτάμε | Cayetano, The Sexy Christians ή Εβρίτικη Ζυγιά; (21-26/2) - εικόνα 2

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, έρχεται στο «Romantso» το συγκρότημα «Εβρίτικη Ζυγιά», ένα σχήμα που κρατάει ζωντανή την μουσική παράδοση της Θράκης στο σήμερα. Το μουσικό σχήμα από τον Έβρο παντρεύει το φολκλόρ με την ψυχεδέλεια και τον δικό τους dance fusion ήχο με την παραδοσιακή θρακιώτικη μουσική. Το γλέντι είναι δεδομένο, όπως και ο χορός, οπότε προετοιμαστείτε καταλλήλως. Την Παρασκευή, βέβαια, το «Romantso» δεν πρόκειται να σας αφήσει να πάτε σπίτι σας, γιατί λίγο πριν τα μεσάνυχτα έχει καλεσμένο στα decks του τον περίφημο Τούρκο dj «Baris K.». Εξέχουσα προσωπικότητα στην τοπική σκηνή της Κωνσταντινούπολης, θα σας μυήσει στα καλά κρυμμένα μυστικά της τούρκικης ψυχεδελικής funk και disco σκηνής των περασμένων δεκαετιών. Μαζί του στα decks οι δικοί μας «Blue Lagoon», «Chevy» και «Mr.Z».

i Για «Εβρίτικη Ζυγιά»: Ώρα έναρξης: 21:00 | Είσοδος: € 8

i Για «Baris K.»: Ώρα έναρξης: 23:30 | Είσοδος: € 8

«Cayetano» live dj set στο Crust

Ξενυχτάμε | Cayetano, The Sexy Christians ή Εβρίτικη Ζυγιά; (21-26/2) - εικόνα 3
© Alexandra Katsarou

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου θα πάτε για πίτσες στο «Crust» και ύστερα θα κατέβετε στο υπόγειο για ένα uplifting set από αυτά που μας έχει συνηθίσει ο «Cayetano». Εκτός από τα χαρακτηριστικά funk και downtempo κομμάτια του, να περιμένετε να σας πάει και σε house και techno ρυθμούς. Μαζί του θα είναι και ο «Sibu» με ένα freestyle set που κινείται ανάμεσα σε dub και roots με επιρροές από μουσικές της Αφρικής, Ασίας και των νησιών της Καραϊβικής.

i Ώρα έναρξης: 23:30 | Είσοδος ελεύθερη

«The Sexy Christians» live στο Lost N Found

Ξενυχτάμε | Cayetano, The Sexy Christians ή Εβρίτικη Ζυγιά; (21-26/2) - εικόνα 4

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, μπορεί να κάνει τσουχτερό κρύο, η ατμόσφαιρα όμως στο «Lost N Found» προβλέπεται να είναι καυτή. Οι «Sexy Christians» θα επιδοθούν σε ένα από αυτά τα ιδρωμένα live τους με πολύ rock n roll και άφθονο χορό. Περιμένετε ένα βράδυ με πολύ ένταση, γέλιο και φυσικά την υπέροχη σκηνική παρουσία τους που θα σας ξεσηκώσει. Το μεγάλο ερώτημα, βέβαια, είναι τι παλαβό θα φορούν οι «Sexy Christians» αυτό το Σάββατο;

i Ώρα έναρξης: 22:00 | Είσοδος ελεύθερη


Περισσότερες πληροφορίες

Ρομάντσο

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.