Ξενυχτάμε | Opera Chaotique, Trashformers ή Matina Sous Peau; (6-12/2)

Αυτήν την εβδομάδα ξενυχτάμε σε διονυσιακά καμπαρέ με χαοτική όπερα, ακούμε indie folk μουσικές και χορεύουμε εκστασιασμένα με επιτυχίες -και μη- των ‘90s.

Ξενυχτάμε | Opera Chaotique, Trashformers ή Matina Sous Peau; (6-12/2)

Η μπαρότσαρκα της εβδομάδας έχει γυναικείο άρωμα και ροματζάδα, free style χορευτικά dj sets, χαοτικές μουσικές καταστάσεις, αλλά και τρασίλα για ακομπλεξάριστη διασκέδαση. Καλλιτέχνες με μια κιθάρα μας ταξιδεύουν, μια γυναίκα στα decks μας χορεύει μέχρι το πρωί, ένα εκκεντρικό ντουέτο μπλέκει την όπερα με τη jazz και βιρτουόζοι των πάρτι μας καλούν να εκστασιαστούμε με καλτ μουσικές από τα παλιά.

«Tango with Lions» acoustic live στο Rudu Bar

Ξενυχτάμε | Opera Chaotique, Trashformers ή Matina Sous Peau; (6-12/2) - εικόνα 1

Το «Rudu Bar», το νέο στέκι των Πετραλώνων, εγκαινιάζει την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου τα «rudu live events». Πρώτη καλεσμένη του είναι η Κατερίνα Παπαχρήστου των «Tango with Lions», σε ένα ατμοσφαιρικό ακουστικό live σε indie-folk ρυθμούς. Θα ακούσετε κομμάτια από το τελευταίο album της μπάντας, που κινείται σε minimal indie ήχο και συντίθεται από 9 ιστορίες, αλλά και κομμάτια από περασμένες τους δουλειές, όπως το αγαπημένο «In a bar».

i Ώρα έναρξης: 20:30 | Είσοδος ελεύθερη

Η Matina Sous Peau dj set στο Spinster

Ξενυχτάμε | Opera Chaotique, Trashformers ή Matina Sous Peau; (6-12/2) - εικόνα 2

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου τα decks του «Spinster» θα αναλάβει η Matina Sous Peau, για ένα άκρως ξεσηκωτικό free style set, όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει. Θα ακούσετε από χαρούμενους funky και soul ρυθμούς, μέχρι φουλ χορευτικό RnB και λατρεμένες μουσικές από τα ‘90s. Φυσικά από το πρόγραμμα δεν θα λείπουν και τα χαρακτηριστικά mashups και οι διασκευές με κομμάτια από πολύ διαφορετικά είδη μουσικής που θα σας πάνε μέχρι το πρωί.

i Ώρα έναρξης: 22:00 | Είσοδος ελεύθερη

Οι «Opera Chaotique» live στο El Convento del Arte

Ξενυχτάμε | Opera Chaotique, Trashformers ή Matina Sous Peau; (6-12/2) - εικόνα 3

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο «El Convento del Arte» θα στηθεί ένα ιδιότυπο σκηνικό «Διονυσιακού καμπαρέ» με άριες που κορυφώνονται με punk ουρλιαχτά και jazz μελωδίες που πάλλονται στο ρυθμό αφρικανικών κρουστών. To εκκεντρικό ντουέτο των «Opera Chaotique» διακρίνεται για το χιούμορ, την άκρως σουρεαλιστική φαντασία και τις μουσικές αλχημείες, καταπατώντας τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην όπερα, την jazz, το καμπαρέ και την pop. Μαζί τους θα εμφανιστούν και special guests που θα συμβάλλουν με τον τρόπο τους σε αυτή την άκρως χαοτική παράσταση.

i Ώρα έναρξης: 22:00 | Είσοδος: 8

Οι «Trashformers» κάνουν πάρτι στο Fuzz

Ξενυχτάμε | Opera Chaotique, Trashformers ή Matina Sous Peau; (6-12/2) - εικόνα 4

Από αυτό το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο (μέχρι τον Μάιο) οι «Trashformers» θα προκαλούν τον γνωστό χαμό τους στο «Fuzz». Αν δεν έχετε βρεθεί ποτέ σε πάρτι τους, είναι ευκαιρία να πάτε και να ανακαλύψετε μαζί τους μουσικά διαμαντάκια -και μη- από τα ‘80s, ‘90s και ‘00s. Οι υπόλοιποι ξέρετε ακριβώς τι να περιμένετε, δηλαδή ένα ακομπλεξάριστο, διασκεδαστικό event όπου θα χορεύετε εκστασιασμένα μέχρι το πρωί. Θα υπάρχει και secret live guest που θα εμφανιστεί σε ανύποπτο χρόνο…

i Ώρα έναρξης: 00:30 | Είσοδος: €10 ευρω με μπίρα/κρασί

Ο «Thomas Arlo» live στο Σκουφάκι

Ξενυχτάμε | Opera Chaotique, Trashformers ή Matina Sous Peau; (6-12/2) - εικόνα 5

Το «Σκουφάκι» τις Κυριακές φιλοξενεί μία ιδιαίτερη σειρά live, ονόματι «Skoufaki unplugged», υπό την επιμέλεια του Moa Bones aka Δημήτρης Αρώνης. Αυτή την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου φιλοξενεί τον Thomas Arlo σε ένα ατμοσφαιρικό live που θα ηχούν blues και jazz μελωδίες. Να περιμένετε να ακούσετε αγαπημένα τραγούδια των Serge Gainsbourg, Elvis Presley, Johnny Cash και Jeff Buckley, όπως και δικά του κομμάτια που είναι το ίδιο ταξιδιάρικα.

i Ώρα έναρξης: 20:00 | Ελάχιστη κατανάλωση: €5

Περισσότερες πληροφορίες

Rudu Bar

Ευάδνης 1, Πετράλωνα
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.