Οι εκρηκτικοί Stereo Mc’s θα βρεθούν για μια βραδιά στο Faust

Έχετε χορέψει με κομμάτια τους και έχετε κουνηθεί με πολλά γνωστά remix τους και τώρα ήρθε επιτέλους η ώρα να τους απολαύσετε σε ένα live dj set party μέχρι το πρωί στο πιο αρτιστίκ μπαρ της πόλης.

Οι εκρηκτικοί Stereo Mc’s θα βρεθούν για μια βραδιά στο Faust

Το «Faust» εδώ και μήνες τρέχει ένα ιδιαίτερο μουσικό event, το «Space Paradise», όπου κάθε εβδομάδα φιλοξενεί guest dj sets από γνωστούς dj του εξωτερικού και εκπροσώπους όλης της μουσικής dance σκηνής. Σε αυτό το πλαίσιο, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου φιλοξενεί τους εξαιρετικούς «Stereo Mc’s», που θα έρθουν κατευθείαν από το Λονδίνο, για να ξεσηκώσουν τη νυχτερινή Αθήνα με κομμάτια όπως το «Deep Down n’ Dirty», το «Connected» και γνωστά remix τους σε Madonna και U2. Το πολυαναμενόμενο πάρτι θα ξεκινήσει από τις 22:00 και τους «Stereo Mc’s» θα πλαισιώσουν γνωστοί και δοκιμασμένοι dj της πόλης.

Την έναρξη θα κάνει ο «Electric Soul», όπου θα ψάξει βαθιά στην εξαιρετική δισκοθήκη του και θα σας φέρει τα πιο σπάνια και ιδιαίτερα μουσικά κομμάτια, για να ξεκινήσει την βραδιά. Τη συνέχεια θα αναλάβει το δίδυμο των «Brotein» με εξαιρετικές μουσικές επιλογές που θα σας κρατήσουν ανεβασμένους, όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Ακριβώς πριν τους «Stereo Mc’s» τις μουσικές θα αναλάβει ο «Atsou» , που θα σας μυήσει στο «Madorasinda house» ήχο, συνδυάζοντας afro και μοντέρνα ηλεκτρονική μουσική.

Την βραδιά θα κλείσει, μετα τους «Stereo Mc’s», ο Thodoris Triantafillou με μουσικές όπως, euphoric techno, electro και house με μια new age rave αισθητική μέχρι τις 5:00 το πρωί, ενώ μαζί του θα είναι και ο «Atsou» σε ένα δυνατό back 2 back μέχρι το πρωί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
22.00-00.00 «Electrik Soul» (Balearic, Italo / Dream / House)
00.00-01.00 «Brotein» (Classics, House, Breakbeats)
01.00-02.00 «Atsou» (Afro House / Deep House)
02.00-04.00 «STEREO MC’s» (DJ Set) (House, Electro, Techno)
04.00-05.00 «Thodoris Triantafillou» (Electro, Euphoric Techno, Rave...)
05.00-06.00 «Triantafillou B2B Atsou»

i Είσοδος € 10 | Προπώληση εισιτηρίων εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.